2777
2789
عنوان

امروز امتحان فیزیک داشتم ولی ...

455 بازدید | 18 پست

امروز امتحان فیزیک داشتم براش هفت روز وقت گذاشته بود و خوندم و چهار تا سوالو نصفه و نیمه نوشتم و یکی شو کلا غلط حل کردم و میشم ۱۶ باورم نمیشه بعد از این همه سر درد نمرم این شد 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال باو

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الهی

غصه نخور عزیزم دیگه گذشت

منم فیزیکو همیشه خراب میکردم🤦🏻‍♀️

ولی مهم نیست اینم میگذره

انشاءالله امتحانات بعدیتو بهترین نتیجه رو میگیری

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
حتما از اول سال نخوندی که اینجوریه وضعت  برا ما یه روز و نیم وقت داده بودن برا فیزیک کلا که او ...

نه من تو طی سال خونده بودم ولی بی دقتی کردم عدد و کمتر زیاد نوشتم

سوال۶ که کلا غلط بود ارتفاع منفی به دست میومد

معلم فیزیک کلا نیومده بود به بچه های ریاضی کمک کنه 

ساعت ۱ معلم فیزیک اومد برگه هارو ببره به بچه های تو حیاط گفت اصلا استاندارد نبود سوالا

Today is rainy

الان برای16گریه میکنی 30سالت که شد به جریه الانت میخندی میبینی چقدر جوونیت الکی پای نمره ای که بدردنت نخورد حیف کردی 

تلاش کن نمره بگیر بپذیرش زندگی کن 

جدی میگم اصلا ارزشش نداره گریه نکن شادباش 

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

کلا فیزیک سخته عزیزم برای همه سخته حتی زرنگ ترین ها و اونایی که کلی براش وقت میزارن پس خیلی به خودت سخت نگیر وقتی برای تو سخت بوده پس برای کل اونایی هم که این امتحانو دادن سخت بوده.توی یه امتحان سخت ۱۶ گرفتی خیلیم خوبه.

فقط اگه نمره هات خوب شه،بقیه رو بخون و براشون وقت بزار 

مهم تر از وقت گذاشتن اینه که چطوری بخونیش که یادت نره و بلد باشی سوال های مشابه اش رو هم حل کنی.

توی پیج مشاورا برو و طرز خوندن درسارو ببین اگرم اینستا نداری توی اینترنت سرچ کن مثلا نحوه خوندن شیمی زیست

میشه برام یه صلوات بفرستید♥️
الان برای16گریه میکنی 30سالت که شد به جریه الانت میخندی میبینی چقدر جوونیت الکی پای نمره ای که بدردن ...

سردرد شدم هر شب با سر درد می خوابیدم توقع داشتم حداقل ۱۸ بشم