2777
2789
عنوان

مامان بزرگم مامانمو اذیت میکنه

305 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه مامان بزرگدارم که خیلیییی رومخه(مامانه بابام) 

مامانِ من ۲۰ساله عروسی کرده ولی هنوزم که هنوزه وقتی میخواد بره مراسم خاکسپاری یا عروسی چیزی مامان بزرگم دخالت میکنه میگه تو نیا و این داستانا (مامان در هر حال هرجا بخواد میره ولی خب مامان بزرگم میره رو مخش)

بابامم هرچی باهاش برخورد میکنه باز از رو نمیره 

بعد من مامانم قدش کوتاهه(۱۵۷) ولی خوشگله 

بعد خانواده پدریم همه قدشون بلنده 

مامان بزرگم همش تیکه میندازه میگه پسر فلانی دنبالِ فلان دختره هرچی خانوادش میگن این به چه درد میخوره کوتوله هستو این داستانا بازم دنبالشه (بعد با شناختی که ما ازش داریم این تیکه هارو به مامانم میندازه) 

و اینکه ما مستاجر هستم قراره ایشالا یک ماه دیگه شروع کنیم خونه بسازیم بعد ماما نبزرگم هی میاد میگه نه خونه نمیخواین من تنهام بیاین خونه من زندگی کنید پقتی هم مردم خونم واسه شما😐 مام اصلا دوس نداریم پامونو بزاریم تو اون خونه چون عمه هام همه خودشونو رییس خونه میگرن صدسال دیگه هم نمیزارن اختیار یه دونه بالش از اون خونه دست ما باشه 

اصلا نمیدونیم باهاش چیکار کنیم  

بعد جالب اینجاس مامان بزرگم۲۴ ساعته خونه ماست بعد خودشم میگیره واسمونتو خونه ماست بعد باهامون قهره و حرف نمیزنه:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اینا تا کی قراره زنده بمونن وقتی بودنشون انقدر آزار دهندست؟

مامان بزرگ منم میومد یک ماه میموند خونه ما قشنگ دعوا مینداخت بین مامان و بابام خیالش راحت میشد گند زده به زندگیشون بعد پامیشد میرفت 

۶ ساله فوت کرده مامانم تازه راحت شده خب چرا آدم باید اینجوری زندگی کنه😑 مادرشوهر خودمم مایه عذابه

وای اینا تا کی قراره زنده بمونن وقتی بودنشون انقدر آزار دهندست؟ مامان بزرگ منم میومد یک ماه میموند ...

والا مامان بزرگ من مارو دیوونه کرده بخدا سال۶ ماه خونه ماست 

بعد همیشه هم باهامون قعره و ازمونم ناراضیه با اینک هبا وجود همه بدیاش مامانم یه بار بی احترامی بهش نکرده ولی من اصلاااا صبره مامانمو ندارم نمیتونم تحملش کنم 

بابایه بیچارمم دیگه کلافه شده 

والا مامان بزرگ من مارو دیوونه کرده بخدا سال۶ ماه خونه ماست  بعد همیشه هم باهامون قعره و ازمون ...

باز خوبه تو بابات میدونه مامانش چه آدمیه بابای من از اون مردای بچه ننست که فکر میکرد مامانش فرشتست و نمیدید چقدر مامانمو اذیت میکنه طرف ننش بود همیشه

باز خوبه تو بابات میدونه مامانش چه آدمیه بابای من از اون مردای بچه ننست که فکر میکرد مامانش فرشتست و ...

نه من بابام میگه همیشه میگه مامانم جنسش خرابه خداروشکر خدا اینو ازمون دریغ نکرده😂💔