2777
2789

همه رو یاد گرفتم اماااااا😭😭😭

موقعی ک فایل شنیداری پخش میشه از استرس قلبم انقد تند تند میزنه 

استرس میگیرم اصلا نمی فهمم چی میگهههه😭😭😭

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیس آروم باشین استرس ندین به خودتون تمرین های آرامش عضلانی انجام بدید ذکر بگید درس میشه انشالله

ترم اول رفتم اول خوب بودم 

همههههه رو بلد بودم اما ۱۶ و ۷۵ شدم😭😭😭

چیکار کنم آخههههههه

ترم اول رفتم اول خوب بودم  همههههه رو بلد بودم اما ۱۶ و ۷۵ شدم😭😭😭 چیکار کنم آخههههههه

هیچی استرس الکی به خودتون ندید بگید اون ترم اول بود تموم شد ولی این ترم من تلاش خودمو کردم می تونم بهترین نمره رو بگیرم

هیچی استرس الکی به خودتون ندید بگید اون ترم اول بود تموم شد ولی این ترم من تلاش خودمو کردم می تونم ب ...

ببین 

فایل صوتی پشت سر هم میخونه همه رو 

بعد مثلا تا میخوایم یک سوال رو جواب بدیم اون ۳ تای بعدش هم میخونه 

نمیدونم چیکار کنم 

با اینکه ۳ بار تکرار میکنه

ببین  فایل صوتی پشت سر هم میخونه همه رو  بعد مثلا تا میخوایم یک سوال رو جواب بدیم اون ۳ ...

می دونم من خودمم زبان دارم اما شنیداری نیست کتبی هست شنیداری رو دادم بار اول با دقت گوش کنید اگه نیاز بود مطلب رو یادداشت کنید‌،بنویسید بعد سری دوم هر کدوم رو که احساس می کنید درسته رو بزنید تو گزینه یا یادداشت کنید سری سوم هم بزارید برای چک که اگه بخشی رو غلط زده باشین درستش می کنید من همیشه با این روش میرم برای شنیداری زبان نمرات هم اصولا خوب میشه هم موقعی که زبان بیرون می رفتم این کار رو انجام میدادم هم تو مدرسه

ای جانم ک اینقدر زبونت ب خیر و خوبی میچرخه  چ دل پاک و بزرگی داری واسه منم دعا کن❤🌱

قربونت عزیزم ❤️

حتما واست دعا میکنم که به خواسته قلبیت برسی و دلت شاد بشه به زودی  به حق امام حسین 🙏

خدایا شکرت🙏
می دونم من خودمم زبان دارم اما شنیداری نیست کتبی هست شنیداری رو دادم بار اول با دقت گوش کنید اگه نیا ...

آها ممنون❤

آخه اون وقتی ک میخوایم جمله بنویسیم زود رد میشه