2777
2789
عنوان

دوقلوزایی

13738 بازدید | 25 پست
یه دوست دارم که همیشه میگف من عاشق بچه ام و اخرین بارداریمو میرم زیر نظر دکتر ک حتما دوقلو باشه...الان دوتا بچه داره ..از دوست مشترکمون شنیدم که الان بعد چندسال دوباره همون حرفو تکرارکرده و هنوز مصممه...سوالم اینه دکتر چطور میتونه به دوقلوزایی کمک کنه؟
با قرص عزیزم
اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین.....خدایا خودت محافظ نینی تو دلم باش...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرصای تحریک تخمک گذاری مثل لتروزول یا کلومیفن,البته زیر نظر دکتر
خدایا اینروزا خیلی ها دستهاشون به سمت آسمونت بلنده....خدایا هیچ دستی را نا امید از درگاهت برنگردون....
مرحله های بالاتر هم مثل ivfکه دوتا جنین براش انتقال میدند,چون دوستت مشکل باردار شدن نداره احتمال خیلی زیاد دوقلو میشه با این روشا
خدایا اینروزا خیلی ها دستهاشون به سمت آسمونت بلنده....خدایا هیچ دستی را نا امید از درگاهت برنگردون....
عوارضش همین چندقلویی زائیه,یا کیست تخمدان البته اگه زیاد مصرف بشه ایجاد کیست میکنه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز