2777
2789
عنوان

دوقلوزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 13740 بازدید | 25 پست
پارسال براکیستم رفته بودم دکترکه ازدکترسوال کردم گفت دوقلوسخته هم برامادرهم بچه، دوتازایمان بهترازدوقلوزایی هس، دوقلو زیاداسترس میده به مادرتاماه آخر زایمان زودرسم داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچهها من دوقلو دوست داشتم و واقعا خوشال بودم که دوقلو حامله شدم ولی تمام حاملگیم با استرس و استراحت مطلق گدشت و نه از حاملگی چیزی فهمیدم نه از بچه داریم الانم همش حسرت میخورم وقتی حامله میبینم یادم میوفته چقدر عداب کشیدم اخرم زود بدنیا اومدن و...بزرگ کردنشم که نگو نا شکر نیستم خدارو شکر ولی چه روزا که از خستگی اشگ ریختم و....تازه تمام شکمتون داغون میشه و بدشکل من واقعا لاغرم ولی بازم شکمم داغون شده

سلام با قرص میشه ولی خب صد در صدی هم نیس.......من خودم دوقلو دوس دارم ولی خیلی سخته ........خودم دوقلو باردار بودم خیلی سنگین بودم شکمم همش پاره شده.کلی سختی .تنگی نفس .و...........آخرشم زودرس به دنیا اومدن ونموندن .ودوتا دختر دوقلومو ازدست دادم....گاهی باخودم میگم اگه یکی بود میموند......به همین خاطر اگه میتونید همه سختی هاشو تحمل کنید وحتی بعضی اتفاقا که ان شاالله برا شما پیش نیاد ولی به هر حال اگه اینارو قبول دارین اقدام کنید.

قرص تحریک تخمک گذاری واقعن برای تولید تخمک کمک میکنه حتی اگه اسپرم ضعیف باشه هم امکان باردای هست&nbs ...

بله کمک میکند ولی اسپرم هم باید قدرتمند باشه با دارو میشه این کارم کرد