2777
2789
عنوان

نتیجه خیانت شوهرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 76 پست

ولی برو دکتر 

این دکترای طب سنتی هم خوبن 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

چند سالته بچه داری؟ تحصیلات و شغل چی؟ میشه لطفا جواب بدی راهکار بدم؟ راستی همسرت سخت گیره یا نه؟ 

باردار نیستم برای هدفم برنامه ریزی کردم. زیاد اینجا نمیام . کاربر قدیمی ام . و اینکه .....خدا در دلهای شکسته است . امیدوارم خانومایی که به نوعی دلشون شکسته بهترین هارو تجربه کنن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طلاق بگیر  نیفتادی دست آدم خیانتکار خودت انتخاب کردی بعدشم خودت موندی به زور نگه نداشتن که& ...

نه طلاق تصمیم گرفتم ۴ ماهه اینجام ولی خیالم راحته زنگ نمیزنن پیگیر نیستن معذرت نمیخوان صداشون در نمیاد ارامش دارم برنمیگردم ادم خیال بافیم با ذهن من برگشتن ممکن نیس

دیگه قبول کردم بیخوابیم بخاطر خیانت اون عود کرده

نه ربطی نداره به خاطر فکر و خیالهایی هست که داری به خاطر آرامشی هست که نداری

پاشو به داد خودت برس تو هی میری تو قعر چاه افسردگی اونا دارن واسه خودشون خوش و سرحال زندگی می کنن

به این فکر کن که لیاقت تو رو نداره ارزش تو بیشتر از اینهاست که به خاطر یه آدم لاابالی و هوسباز افسرده بشی و خودتو ببازی 

بعضی از ماها خیانتشون بیشتره توی سایت گوگل هم هست خیلی جالبه 

همش خرافاته دلیل نمیشه هر چی گوگل هست درسته

هیچ منبع علمی نداره

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞