حقیقتش تو حالت عادی کنار اومدم حالم خوبه ولی از اول بیخوابی داشتم بعد خیانتش نمدونم چ بلایی سرم اومده بیخوابیم انگار چن برابر شده از شب بیدارم تا الان و ی ذره هم خوابم نمیاد تقصیر من چی بود افتادم دست ادم خیانت کار خدا لعنت هردوشون کنه اون زنه متاهله دم به دیقه زنگ میزد اینم با ذوق ساعت ها حرف میزد باهاش ولی من زنگ میزدم سگ میشد پاچه میگرفت قط کن کار دارم دم به دیقه زنگ نزن منظورم اینه رد کردن بی توجهی دل شکستن بلده ولی فقط واسه زنش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍