واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
فک میکنم امتحان ادبیاته؟ پایه چندمید بخونید حتما معنی کلمات رو مخصوصا و کنایه هایی که هست&nb ...
ادبیات سال آخره
اخه من محصل نیستم اینا ک میخونم برای بار اوله خیلی زیاده برام
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
برای نهایی ؟ چندم ؟ والا اینا مهم هستن حالا باز روان خوانی زیاد مهم نیست ولی گنج حکمت مهمه
چیشو باید بخونم؟
فقط تاریخ ادبیاتش رو میخوام بخونم
ادلیات نهتیی سال اخر
از همه جا سوال میاد معمولا از این جور جاها معنی لغت و آرایه میاد یا میگه معنی و مفهومش بگید ... دبیر ...
من یه گام ب گام خریدم ارایه هارو تز روش میخونم زیاد از گنج حکمتا چیزی ننوشته یعنی معنی متن واینارو خیلی توضیح نداده از کجا باید بخونم؟
نه عزیزم
امتحان نهایی ترمیم میدم
من یه گام ب گام خریدم ارایه هارو تز روش میخونم زیاد از گن ج حکمتا چیزی ننوشته یعنی معنی متن واینارو ...
من کاگو داشتم اکثراً داشت همه چیزو شما هم اگه مقدوره تهیه کن اگه نیست میتونی پی دی افش رو دانلود کنی که باید بخری فکر کنم ولی تو بیشتر سایت ها بزنی میاد کلمه به کلمه معنی میکنن و آرایع میگن