2777
2789
عنوان

ضدلک

2016 بازدید | 19 پست

سلام. یه ضدلک خوب ک جای لک های قهوه ایی  جوش  رو ازبین ببره معرفی کنید. چیزی ک واقعا جواب بده و قیمت مناسب.  

بهم سینره، اردن، سیگل، دکتر ژیلا رو پیشنهاد دادن. نمیدونم کدومش خوبه. 

هرکی استفاده کرده نظرشو بگه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کرم حاوی هیدرکینون ام کیو ۲ درصد 

معرکس 

مامانم خودش خرید واقعنم نتیجه داد

مخصوص لک و تیرگی 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
لک بدنم از بین میبره؟

اره 

ولی اگه زیاد باشه باید بری دکتر واست تجویز کنه البته ۴ درصدشو 

ولی ۲ درصد تو داروخونه ها موجوده 

کرمی که حاوی هیدرو کینون باشه 

بعضی کرم هایی هم داره که همین حاوی هیدروکینون مخصوص بدنه و ناحیه تناسلی خانوما یا زیر بغل 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
نی نی یارا رسیدگی کنید این وضع تاپیکهای خجالت اور و ترویج بی حیایی خیلی بده

بیحیاییییی؟؟؟ 

تا حالا ندیدم و نشنیدم معرفی کرم بیحیایی باشه. میتونی بری بیرون شما اگه از نظر شما راهنمایی کردن بیحیاییه

مرسی عزیزم. بیشتر برای جای جوش هایی ک لک میشن میخوام. قیمتش میدونی

اگه واسه جای جوش میخای 

سرم نیاسین امید 

یا سرم سالیسلیک اسید بخر 

اگه بازم جوش میزنی از رتینول استفاده کن 

مارک اوردینی فک کنم هیچ وقت اسمشو درس یادم نمیمونه 

اگه واسه جای جوش میخای  سرم نیاسین امید  یا سرم سالیسلیک اسید بخر  اگه بازم جوش می ...

اردینری. خیلی کم پیش میا جوش بزنم. ولی تا میزنم بدون اینکه بهش دست بزنم جاش قهو ه ایی میشه. 

اردینری. خیلی کم پیش میا جوش بزنم. ولی تا میزنم بدون اینکه بهش دست بزنم جاش قهو ه ایی میشه. 

واسه منم اینجوری بود حالا من مرض داشتم میترکوندم بدتر میشد 

اصلا نمیتونسم خودمو کنترل کنم 

از سالیسیلک اسید استفاده کردم خوب شده و جای جوشامم داره کمتر میشه 

سالیسیلیک اسید منافذ و میبنده،چربی صورتو کنترل میکنه و جای جوشو میبره