بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. . .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
ولی اگه زیاد باشه باید بری دکتر واست تجویز کنه البته ۴ درصدشو
ولی ۲ درصد تو داروخونه ها موجوده
کرمی که حاوی هیدرو کینون باشه
بعضی کرم هایی هم داره که همین حاوی هیدروکینون مخصوص بدنه و ناحیه تناسلی خانوما یا زیر بغل
من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. . .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
مرسی عزیزم. بیشتر برای جای جوش هایی ک لک میشن میخوام. قیمتش میدونی
اگه واسه جای جوش میخای
سرم نیاسین امید
یا سرم سالیسلیک اسید بخر
اگه بازم جوش میزنی از رتینول استفاده کن
مارک اوردینی فک کنم هیچ وقت اسمشو درس یادم نمیمونه
اردینری. خیلی کم پیش میا جوش بزنم. ولی تا میزنم بدون اینکه بهش دست بزنم جاش قهو ه ایی میشه.
واسه منم اینجوری بود حالا من مرض داشتم میترکوندم بدتر میشد
اصلا نمیتونسم خودمو کنترل کنم
از سالیسیلک اسید استفاده کردم خوب شده و جای جوشامم داره کمتر میشه
سالیسیلیک اسید منافذ و میبنده،چربی صورتو کنترل میکنه و جای جوشو میبره