2777
2789
عنوان

اعصابم از دست خودم خورد شد🙄🦖

129 بازدید | 14 پست

امروز داشتم از کنار ی پاساژ نوساز رد میشدم ی مرد هم داشت وارد پاساژ میشد از کنار من ک گذشت یهو گفت جوون 

منم سریع جواب دادم زهر مار گوسفند 

ولی از شدت خشم تن صدام یهو با گفتنش خشن و مردونه شد جلوتر اومدم ب خودم گفتم دختر این دیگ چی بود واقعا🌚😂😂😑

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من یکی گفتش جون بخورمت اونم گف بیا بخور یارو در رف🤣

😂😂لعنت بهش بگو خودتو ناراحت کن آدم عمل نبود 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
ولی اونا چون سالم نیستن از لحاظ روانی  از فحش هم لذت میبرن  عقده ی جلب توجه شون ارضا میش ...

اره میفهمم اتفاقا من بیشتر تیکه های تو خیابون و نشنیده میگیرم ولی امروز اعصابم داغون بود فک کن ساعت ۱ ظهر داری از کتابخونه میای هوا گرم با خونواده هم بحث داشتی و پستچی اومده بوده دم در بسته تو آورده زنگ میزنه ب تو میگی خب لطفا در بزنید من خونه نیستم پستچیه واسه تو ادا میاد که نمیشه و اله بله تو هم پا میشی میزنی بیرون ت راه خونه ب همچین موردی برمیخوری

آره وقتی تون صدات ب اون چیزی ک میخوای بگی نمیخوره فاجعه ست منو در غم خودت شریک بدون

😅💔بدمصب بد زخم شمشیریه

افرین  دلم خواست یکی بزنم به اونجاش عقیم شه خلاص شیم از شرشون

دقیقا خیلی زیاد شدن همچین آدمایی واقعا 

اره میفهمم اتفاقا من بیشتر تیکه های تو خیابون و نشنیده میگیرم ولی امروز اعصابم داغون بود فک کن ساعت ...

الهی بگردم چقد خسته شدی 😣

آره سعی کن نادیده بگیری ولی گاهی ام نمیشه دیگه 

الهی بگردم چقد خسته شدی 😣 آره سعی کن نادیده بگیری ولی گاهی ام نمیشه دیگه 

خدانکنه گلم 

اره امروز روز من نبود کلا 

انشاالله هرچی زود تر همچین مردایی از جامعه برچیده بشن بلکم یکم خیال راحت داشته باشیم تو خیابونا