2789
عنوان

جاری ...

463 بازدید | 30 پست

من یه جاری کوچک دارم که با برادرشوهرم به من توهین کردن منم باهاشون قطع رابطه م. توهین هم گفتن حسودی فلانی .تلفن و روم قطع کردن.

چند بار هم توهین ادامه دادن .مثلا جلو جمع و مهمون رو در بایستی دار به من چای تعارف نکرد و بچه شو از بغلم کشید بیرون . منم بدون هیچ توهینی فقط رابطه مو قطع کردم .

دیروز برای عیادت شوهرم اومدن بیمارستان این جاری کوچک با برادرشوهربزرگ و جاری بزرگ .

من به همه شون سلام کردم و شیرینی تعارف کردم  و ازشون تشکر کردم ولی اون فقط به شوهرم سلام کرد و خداحافظ گفت .منم به برادرشوهر بزرگ م گفتم اگه قصد رفت و آمد دارند باید با من و شوهرم مثل آدم رفت و آمد کنند ولی اگه هدف ش تفرقه بین من و شوهر مه.من این سری احترام گذاشتم دفعه بعدی مثل خودشون توهین می کنم .

بعد هم امروز دیدم جاری کوچک با شوهرش اومدن خونه ما عیادت 

سلام و علیک کردن و نشستن .موقع رفتن هم برادرشوهر کوچک به بچه ش گفت از زن عمو خداحافظی کن اونم رفت منم به بچه ش یه عروسک کوچک دادم 

اینم بگم چند روز قبل که برادرشوهر بزرگ م گفت دعوتشون کن و آشتی کن من گفتم وقتی من توهین نکردم و اونا خود به خود بی دلیل قهر کردن خودشون هم خود به خود آشتی کنند .

و اینکه من هیچ وقت به مهمونام توهین و بی احترامی نمی کنم و با احترام پذیرایی کردم .

به نظر شما دلیل رفتار و آشتی اونا چی بوده؟

دلیلشونو نمیدونم شاید برادرشوهر بزرگت نصیحت کرده

اما چقد صبوری من بودم شر میکردم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچگی کردن و خودشونم پشیمون شدن ..عیادت از شوهرت هم این موقعیت رو براشون باز کرد که بیان و آشتی کنن..توام دیگه به روی خودت نیار خیلی معمولی دوری و دوستی کن که دیگه بی احترامی پیش نیاد !

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!