2777
2789
عنوان

کودکی با نشانه های اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2687057 بازدید | 52066 پست
ممنونم منم باید از کاردرمانش راجع به این موصوع بپرسم.اون روز چند بار رفت ایشونو بغل کرد ایشونم اصلا ...

نمیدونم والا، من یک سری به گفتاردرمانش گفتم دخترم تو خیابون غریبه ها رو میبینه میگه سلاااام و بهشون لبخند میزنه

گفتاردرمان گفت همین مساله اوتیسم رو رد میکنه

یکی میگه هست یکی میگه نیست

کلافه شدم انقد که فکر کردم

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
نمیدونم والا، من یک سری به گفتاردرمانش گفتم دخترم تو خیابون غریبه ها رو میبینه میگه سلاااام و بهشون ...

اوهوم واقعا خودشونم نمیدونن چی به چیه.اون روز از کاردرمانش پرسیدم الان پسرم اوتیسم داره؟گفت چرا به اسمش فکر میکنی.خوب ادم باید بدونه مشکل بچش چیه یا نه؟میدونم یه مشکلی داره ولی اینکه دکترا هم نمیتونن بگن مشکلش چیه واقعا ادمو از پا میندازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوم واقعا خودشونم نمیدونن چی به چیه.اون روز از کاردرمانش پرسیدم الان پسرم اوتیسم داره؟گفت چرا به ا ...

دقیقا خیلی ها میگین دنبال اسم نباشین بهش آموزش بدین خوب باید بدونی مشکل چیه که بتونی با توجه به ضعف هاش باهاش کار کنی

الهی به حق این شب عزیز خدا هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکنه بحق فاطمه زهرا 🤲 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
دقیقا خیلی ها میگین دنبال اسم نباشین بهش آموزش بدین خوب باید بدونی مشکل چیه که بتونی با توجه به ضعف ...

انشالله.من که یه روز خوبم یه روز انقد داغونم که از صبح تا شب اشک میریزم فقط.انشالله همه بچه های مریض شفا پیدا کنند و دل پدر مادراشون شاد شه

انشالله.من که یه روز خوبم یه روز انقد داغونم که از صبح تا شب اشک میریزم فقط.انشالله همه بچه های مریض ...

فک کنم حال و روز همه مادرای این تایپک همینه باشه عزیزم، 

ان شاء الله ❤️ خدا بزرگه🤲❤️❤️❤️

مامانای مهربون برا نور چشمی هاتون کتاب بخونین خیلی اثر داره من اولش که شروع کردم فکر میکردم اصلا نمی‌فهمه الان بعد 2 ماه خوندن الان داره بازخورد میده اون چیز هایی که روی عکس ها بهش گفتم را الان داره برام اجرا میکنه مثلا یه عکس بود بهش گفتم نی نی داره دالی میکنه حالا دیدم همون صفحه را میاره دست میزاره روچشم نی نی وبر میداره