2777
2789
عنوان

کودکی با نشانه های اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2686787 بازدید | 52066 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واکنش نداشتن به اسم میتونه به خاطرکم توجهی باشه یه چیزطبیعیه قدیهاهم بودمثلامادرابه بچه هامیگفتن چراهرچی صدات میکنم جواب نمیدی مگه کری اماتوقدیم استرسی نبودوهمه چیزطبیعی بودالانم همینه بچه میخوادحال گیری کنه واسه اوتیسم کلی عوامل بایدباهم باشن

سلام مامانا یه تجربه دارم که میخوام باهاتون به اشتراک بذارم من چند روز پیش پسرم رو برای ارزیابی پیش دکتر آرمان بردم در اصفهان که جز سه متخصص برتر در رشته روانپزشکی کودکان هست.و اوتیسم پسرم رو کامل رد کرد خدارو شکر به سه دلیل 1 واکنش سریع به اسم 2 درک دستور3 ارتباط عاطفی با اعضای خانواده...با این که پسرم گفتارش محدوده و شناختش نسبت به هم سن هاش کمی عقبه ولی گفت جز اوتیسم به حساب نمیاد.خواستم بگم اگر بچه هاتون اون سه ویژگی رو دارن لطفا خودتون رو عذاب ندین و بچه ها رو باروش aba اذیت نکید فقط با بازی و وقت گذاشتن و تکرار خوب میشن

مامانا یک سری از رفتارها ارثی هستن هر چند عجیب باشن ولی نشونه بیماری نیستن..مثلا ارتباط زیاد با غریبه ها یا یه بازی تکراری خودش به تنهایی نشونه اوتیسم یا هر مشکل دیگه ای نیست..متخصص به من گفت وقتی درک و شناخت کودک با آمزش رو به پیشرفت بره این اوتیسم رو رد میکنه..اصلا اوتیسم یعتی در خود ماندگی یعنی در همون حالت و وضع بمونن و پیشرفت نمیکنن اصلا

مامانا یک سری از رفتارها ارثی هستن هر چند عجیب باشن ولی نشونه بیماری نیستن..مثلا ارتباط زیاد با غریب ...

سلام عزیزم خدارو شکر به خاطر پسرتون.چند سالشه؟؟چه رفتارایی داشت که بهش شک کرده بودین؟؟

منظورتون از پیشرفت چیه؟؟خوب بچه های اوتیستیک هم با اموزش پیشرفت میکنن.من که داشتم این تاپیکو مطالعه میکردم سارا مامان امیرپرهام نوشته بودن که بچشونو اوتیسم شدید تشخیص دادن اما الان با اموزش تو طیف متوسط قرار دارن.

مامانا یک سری از رفتارها ارثی هستن هر چند عجیب باشن ولی نشونه بیماری نیستن..مثلا ارتباط زیاد با غریب ...

چه اطلاعات اشتباهی. کدوم متخصصی گفته بچه اوتیسم در همون حالت و وضع می مونه .‌ 

اصلا اینطور نیست و این حرف صد در صد اشتباه هست . حالا بخواد حرف متخصص باشه 

پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram

نوزادی دارم که۷ماهه بدنیا اومده الان ۸ماهشه احساس میکنم اوتیسم باشه کم قاقو میکنه بیشتر ساکته باید اینقدر صدا دربیارم تا موتورش روشن بشه 

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 
سلام عزیزم خدارو شکر به خاطر پسرتون.چند سالشه؟؟چه رفتارایی داشت که بهش شک کرده بودین؟؟ منظورتون از ...

عزیزم پسرم سه سال و نیمه هست.

منظورم از پیشرفت این هست که مثلا ارتباط چشمی نداشته باشه ولی با تمرین ازتباط چشمی به حد خوب و قابل قبولی برسه..یا اینکه درک و شناختش از میوه ها و حیوانات و رنگ ها با تمرین طی چند ماه به حد مناسب سنشون برسه...

کودک اوتیسم همیشه از هم سن هاش عقبه حتی با تمرین

چه اطلاعات اشتباهی. کدوم متخصصی گفته بچه اوتیسم در همون حالت و وضع می مونه .‌  اصلا اینطور نیس ...

منظور این نیست که در همون وضع بمونه منظور اینه که سرعت پیشرفت بسیار کم هست و در هر سنی از هم سالانشون عقب هستند و هم سطح نیستند...خب اگه بودند که اصلا به دکتر مراجعه نمیکردند.اگر سری به مدارس اوتیسم بزنید میبینید که بچه ها چند سال عقب تر از سنشون هستند و مدتها طول میکشه رو به جلو برن.