2777
2789
خوش بسعادتت تو روخدا برای من دعا کن اسمم فاطمه هست امضامو بخون.🥺😢

انشاءا.. خوب بشی استخر هم حتما برو 

من عمل کردم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی رو لایک کردم براش صلوات فرستادم حاجترواشید انشاالله. التماس دعا

ممنون گلی حاجت رواشی منم برات فرستادم

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

انشاءا.. خوب بشی استخر هم حتما برو  من عمل کردم

تنتون سالم باشه الهی.چشم دعاکنید برام دور ازجون عمل هیچ وقت نداشته باشم.معجزه بشه برام خوب بشم.

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
تنتون سالم باشه الهی.چشم دعاکنید برام دور ازجون عمل هیچ وقت نداشته باشم.معجزه بشه برام خوب بشم.

سلامت باشی خواهر انشاءا.. همینطور هم میشه نگران نباش وزنت کم باشه و دولا نشی بیشتر از سه کیلو سنگینی بلند نکتی و... خوب میشی به امیدخدا

سلامت باشی خواهر انشاءا.. همینطور هم میشه نگران نباش وزنت کم باشه و دولا نشی بیشتر از سه کیلو سنگینی ...

وزنم خوبه الهی شکر. توکلم به خداست.راضی ام به رضای خدا

🌹🩷

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
خب جمکران شهره؟ روستاست؟ جای زیارتیه؟امام زاده س؟😑ببخشید بلد نیستم خب اینجام نمیگن هی فکر میکنن مسخ ...

مسجد امام زمان (ع) شهر قم 

ببخشید تعجب کردم نمیدونید کجا هستین شما؟

من کردستانم اها مسجد ساختن به نام امام زمان؟  بعد چرا مقدسه؟ اتفاقی افتاده اونجا؟

بزن گوگل خواهر قشنگ در موردش بخون متوجه میشی 

میگن در قرن چهارم هجری به دستور خودامام زمانمون ساخته شده 

بزن گوگل خواهر قشنگ در موردش بخون متوجه میشی  میگن در قرن چهارم هجری به دستور خودامام زمانمون ...

اها باش مرسی

هربار میام سایت از گوگل میام دلم نمیاد از سایت خارج بشم و سرچ کنم بعدنم یادم میره ولی الان حتما میبینم🥰

ژینو ام...

اها باش مرسی هربار میام سایت از گوگل میام دلم نمیاد از سایت خارج بشم و سرچ کنم بعدنم یادم میره ولی ...

فدات التماس دعا