mahdie_chترکیده مدیر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 عنوان جمکرانم💚 | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 25 پست روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿 1402/03/03 | 00:42 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 هرکی رو لایک کردم براش صلوات فرستادم حاجترواشید انشاالله.التماس دعا 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3307 خوش بسعادتت تو روخدا برای من دعا کن اسمم فاطمه هست امضامو بخون.🥺😢 انشاءا.. خوب بشی استخر هم حتما برو من عمل کردم شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3307 هرکی رو لایک کردم براش صلوات فرستادم حاجترواشید انشاالله. التماس دعا ممنون گلی حاجت رواشی منم برات فرستادم شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 انشاءا.. خوب بشی استخر هم حتما برو من عمل کردم تنتون سالم باشه الهی.چشم دعاکنید برام دور ازجون عمل هیچ وقت نداشته باشم.معجزه بشه برام خوب بشم. 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3307 تنتون سالم باشه الهی.چشم دعاکنید برام دور ازجون عمل هیچ وقت نداشته باشم.معجزه بشه برام خوب بشم. سلامت باشی خواهر انشاءا.. همینطور هم میشه نگران نباش وزنت کم باشه و دولا نشی بیشتر از سه کیلو سنگینی بلند نکتی و... خوب میشی به امیدخدا شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 سلامت باشی خواهر انشاءا.. همینطور هم میشه نگران نباش وزنت کم باشه و دولا نشی بیشتر از سه کیلو سنگینی ... وزنم خوبه الهی شکر. توکلم به خداست.راضی ام به رضای خدا🌹🩷 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3307 خب جمکران شهره؟ روستاست؟ جای زیارتیه؟امام زاده س؟😑ببخشید بلد نیستم خب اینجام نمیگن هی فکر میکنن مسخ ... مسجد امام زمان (ع) شهر قم ببخشید تعجب کردم نمیدونید کجا هستین شما؟ شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
فریاد0_0 عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 2024 مسجد امام زمان (ع) شهر قم ببخشید تعجب کردم نمیدونید کجا هستین شما؟ من کردستانماها مسجد ساختن به نام امام زمان؟ بعد چرا مقدسه؟ اتفاقی افتاده اونجا؟ ژینو ام...
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3307 من کردستانم اها مسجد ساختن به نام امام زمان؟ بعد چرا مقدسه؟ اتفاقی افتاده اونجا؟ بزن گوگل خواهر قشنگ در موردش بخون متوجه میشی میگن در قرن چهارم هجری به دستور خودامام زمانمون ساخته شده شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
فریاد0_0 عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 2024 بزن گوگل خواهر قشنگ در موردش بخون متوجه میشی میگن در قرن چهارم هجری به دستور خودامام زمانمون ... اها باش مرسیهربار میام سایت از گوگل میام دلم نمیاد از سایت خارج بشم و سرچ کنم بعدنم یادم میره ولی الان حتما میبینم🥰 ژینو ام...
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3307 اها باش مرسی هربار میام سایت از گوگل میام دلم نمیاد از سایت خارج بشم و سرچ کنم بعدنم یادم میره ولی ... فدات التماس دعا شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫