2821
2789
عنوان

خیلی تشنمه

378 بازدید | 36 پست

بچه ها من همش درحال نوشابه خوردنم بعد جور معتادش شدم .انگار زیاد عطش دارم چکار کنم .حالم خیلی بده بخاطر این نوشابه خوردن چون می‌دونم خیلی بهم آسیب میزنه.نمیتونم ترکش کنم .میشه راهکار بدین ممنونم .اصلا کارم بجایی رسیده که دیگه بجای آب هم نوشابه میخورم.چکارکنم .توروخدا راهکاری بلدین بگین .می‌خوام ترک کنم .هرروز باخودم عهد می‌بندم نخورم اما باز میرم سراغش .

👩‍❤️‍👨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه تشنته قندت بالاعه.........رسما خودتو با نوشابه نابود کردی

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

قندتو چک کن

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
من چی بشه ماهی یه لیوان بخورم همونم عذاب وجدانش ولم نمیکنه

کار خوبی میکنی هیچ ارزش غذایی نداره نوشابه

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز