2777
2789

با عکس شناسنامه و عکس کارت ملی و کد پستی و آدرس خونه

میتونن کاری کنن؟؟ مثلا کلاهبرداری چیزی؟؟؟

این مدارکم دست کسی افتاده میترسم کلاهبرداری کنن 

با عکس نه به اون صورت ولی خودش چرا 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلی ترین مدارک همینه دیگ😅

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

خب شما میرید مثلا یه مغازه ای کپی بگیرید ، اگ اون یارو برداره مدارکو چیکار میکنید؟

اصل مدارک منو چطوری برداره اخه والا نمیدونم

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز