سلام آره..راست بودنش هست خیلیم زیاد شده عده ای با دانش علوم غریبه و سرکتاب ودعانویسی و.. شخص موردنظرشونو طلسم یا زندگیشو متاسفانه در معرض نابودی میبرند
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به اعتقادات طرفم داره یکی مثلا خیلی قبول داره هر اتفاقی میفته میگه از جادو بوده من دوستی داشتم ک با همسری ک آرزوشو داشت عقد کرد چند ماه اول خیلی خوب بودن طوری ک حسادت اطرافیانشو دراومده بود یه دفعه همچی از این رو ب اون رو شد زندگیشون در حد طلاق پیش رفت
بله رفتن پرسشجو کردن از کسی که عالم به این کار هست و شغلشون دعا نویسیه اصولا دعانویسا تشخیص میدن ک زندگی کسی بخاطر طلسم یکی دیگه خراب شده یا نه گفته بودن یه چندنفری از روی حسادت به زندگیشون قصد نابودی اون خانواده رو دارن و طلسم شده بود همسرشون
بله هست ولی الان نباید دنبال اینکارا بری چون همه برداشتن از رو کتاب مینویسن که اون هیچ تاثیری نداره نوع داره اصراف و تحصین سفللی یا علوی هزار جور بخور و کوفت و زهر مار و از بین رفتن دعانویس برای موکل تازه اگه جواب بده😐