2777
2789
مرسیی عزیزم ازکمکت پس راسته

اگه دینتون اسلام هست لطفاقرآن رومطالعه کن توقرآن درموردش اومده که شیطان طلسم روبه بعضیایادداده تازندگی زنوشوهرابه هم بزنن وخداوندبرای یاددادن مردم برای باطل کردن طلسم دوتافرشته روفرستاده فک کنم هاروت وماروت بودن کسی که علم این کاروداره میتونه طلسم یاباطل کنه

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

نام کاربریت فقط😅

من كاربر اقا هستم، اگر الله متعال توفيق دهد تا جايي كه در توانم هست مقابل اين شيطان صفتها مي ايستم بأذن الله نام كاربريم جنبه طنزي ندارد بلكه آن را به صورت عملي اجرا ميكنم 

[كاربر آقا]  أن مر يومك مثقلاً لا تبتئس* فغداً بإذن الله يومك أجملُ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز  دعا نویسی و علوم غریبه و ماورا و دنیای موازی اجنه و سایر موجوداتی که هنوز کشف نشدن، وجود داشتن و دارن در کتب آسمانی هم بهش اشاره دارن

در زمان های قدیم خیلی بیشتر بود و پیشرفته تر !

ولی ،به هرچی اعتقاد داشته باشی همون برات اتفاق میفته!

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
شما يك دعانويس بيار كه بگه طلسم نداري همه دعانويسها اين اراجيف ميگن باور نكنيد

من با دعا نویسا کاری ندارم اگ طلسمم داشته باشم قطعا اون ادم مشکلمو حل نمیکنه😑من فقط گفتم هستن این ادما و وجود داشتن طلسم هست حتی در خود قران هم به جادوگر یا کسی که سحر(جادو)میکنه اشاره شده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست
بله هست ولی الان نباید دنبال اینکارا بری چون همه برداشتن از رو کتاب مینویسن که اون هیچ تاثیری نداره ...

ولی عوضش من یه نفرو پیدا کردم ک خیلی گره مشکلاتو باز میکنه  ولی بدون دعا نویسی تو تاپیکمم زدم راجبش اگ نترکوننش😑

من اون کانالو دارم ولی حوصلم نمیکشه بخونم ختم هارو

خب اره منم همینطورم ولی وقتی به یه مرحله ای برسی که دیگ راهکار های دیگ سختت بشه و شرایطش نباشه به این یکی قانع میشی🥲😂مخصوصن بدونی ک جواب میگیری ازش و رد خور نداره ختماش