اگه دینتون اسلام هست لطفاقرآن رومطالعه کن توقرآن درموردش اومده که شیطان طلسم روبه بعضیایادداده تازندگی زنوشوهرابه هم بزنن وخداوندبرای یاددادن مردم برای باطل کردن طلسم دوتافرشته روفرستاده فک کنم هاروت وماروت بودن کسی که علم این کاروداره میتونه طلسم یاباطل کنه
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
من كاربر اقا هستم، اگر الله متعال توفيق دهد تا جايي كه در توانم هست مقابل اين شيطان صفتها مي ايستم بأذن الله نام كاربريم جنبه طنزي ندارد بلكه آن را به صورت عملي اجرا ميكنم
[كاربر آقا]أن مر يومك مثقلاً لا تبتئس* فغداً بإذن الله يومك أجملُ
دوست عزیز دعا نویسی و علوم غریبه و ماورا و دنیای موازی اجنه و سایر موجوداتی که هنوز کشف نشدن، وجود داشتن و دارن در کتب آسمانی هم بهش اشاره دارن
در زمان های قدیم خیلی بیشتر بود و پیشرفته تر !
ولی ،به هرچی اعتقاد داشته باشی همون برات اتفاق میفته!
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
من با دعا نویسا کاری ندارم اگ طلسمم داشته باشم قطعا اون ادم مشکلمو حل نمیکنه😑من فقط گفتم هستن این ادما و وجود داشتن طلسم هست حتی در خود قران هم به جادوگر یا کسی که سحر(جادو)میکنه اشاره شده
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست
من اون کانالو دارم ولی حوصلم نمیکشه بخونم ختم هارو
خب اره منم همینطورم ولی وقتی به یه مرحله ای برسی که دیگ راهکار های دیگ سختت بشه و شرایطش نباشه به این یکی قانع میشی🥲😂مخصوصن بدونی ک جواب میگیری ازش و رد خور نداره ختماش
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست