2777
2789
عنوان

خودکشی

198 بازدید | 10 پست

خیلی میاد تو ذهنمممم خسته اممم نمیکشم💔😭🚶‍♀️

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

عزیزم حتما برو مشاوره...احتمالا افسرده شدی 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

هیچ کمکی نمیکنه فقط اون دنیات رو هم میسوزونی 

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلیلش چیه ؟ همینجور بی دلیل

زندگی پس از  زندگی یه چند قسمت راجب خودکشی داشت اگه دوست داری نگاه کن خیلی ها رو از خودکشی نجات داد.‌

خودتو به کارای دیگه مشغول کن 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

دیگ نمیتونم خسته شدم از هرروز هرشب گریه کررردن💔😭

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

احتمالا افسرده شدی

صبح زود یا شب دوش بگیر گلم

قرآن گوش بده ذکر بگو عطر بزن 

اینا خیلی تاثیر گذاره من امتحان کردم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
دیگ نمیتونم خسته شدم از هرروز هرشب گریه کررردن💔😭

گلم مشکلت چیه؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
گلم مشکلت چیه؟

داستان زندگیم هس

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز