2777
2789
عنوان

دختری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 135 پست
احتمالا زیرکانه انجام میده عزیزم امکان نداره

نه عزیزم ،کاملا میشناسمس، اهل این کارها نیست . بالاخره یه جا باید سوتی میداد یا یه جایی خطا میکرد اما نه خیلی وقتها امتحانش کردم این کاره نیست ‌ . حتی چند نفر آقا برای دختر خودشون یا اشناهاشون بهش پیشنهاد ازدواج دادند 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دارم برعکس  اصلا ما چیز بدی نمیدونیم 😂

بعضی ها میگن ازدواج کردی باید کنار بذاری شون ولی من واقعا هیچ وقت به کنار گذاشتن شون فکر نکردمممم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
الان خدا رو شکر دخترای نی نی سایت مثل همیشه پاک و معصوم

دقیقن حالا برو تاپیک هاشون بخون

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
هر کی غیر محجبه ست بده؟

خب حدود براشون مهمه حدود حجاب ،حدود روابط با نامحرم و... این خیلی خوبه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
نه عزیزم ،کاملا میشناسمس، اهل این کارها نیست . بالاخره یه جا باید سوتی میداد یا یه جایی خطا میکرد ام ...

ببخشید باور نمیکنم پسری تا 30 سالگی با هیچ دختری نباشه

حسشو سرکوب کنه

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
اینجا میخورنت😂 اومم بیشترشون رل دارن 

اره😫😂

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بنام خدا من نداشتم و ندارم میدونم سنم مناسب نیستا ولی دوستام همه دارن بعد مدرسه میرن دیت حتی بعضیا ماماناشون میدونن دوسپسر دارن اولن من خوانوادم خیلی سختگیرن و دومن خودم دوس ندارم فقط عاشق درسم و ورزش و اینکه منظورم سختگیر از این نیست که محجبه باشم و اینا اتفاقا تیپم مدرن و دخترونه س

یک پسر داخل یک گروه هم میگه من دنبال دختری ام  اصلن دوست پسر نداشته باشه تا حالا بعد دخترهای گ ...

خودش چی تا حالا دوست بوده؟ اگر کلا نداشته همچین دختری رو بخاد وگرنه توهین به شعور دخترا هست ولی در کل چون من یه کاری رو انجام ندادم یا نمیپسندم باید پارتنرم هم اینطور باشه اشتباهه ادما با هم متفاوتن  اگه میتونه کنار بیاد که اوکی اگرم نه بدون حرف راهشو بکشه بره 

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 
بعضی ها میگن ازدواج کردی باید کنار بذاری شون ولی من واقعا هیچ وقت به کنار گذاشتن شون فکر نکردمممم

اتفاقا داشتن رفیق پسر خیلی بهتره

اگه با مرام باشه

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
برای کی مهمه؟

دخترهای جاریم رو گفتم دیگه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است