2777
2789
عنوان

دختری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 135 پست
خخخ فکرکردم واقعاخواهرمی اخه اونم تونی نی سایته

ای خدا من فک کردم گرفتی منطورم ب اسم کاربریته😂😂😂😂

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هست دوتا دخترای جاریم خیلی محجوب وخوبن

۲۲ و۱۷ ساله ان 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
نخیر عزیزم پسری میشناسم ۳۰ ساله ، اهل این چیزا نیست .خیلی هم خوشگل و خوش تیپه . شیک و تحصیلکرده و ور ...

احتمالا زیرکانه انجام میده عزیزم

امکان نداره

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
من فقد رفیقای پسر دارم  این ک حساب نمیشه؟😔😂

رفیق های پسر اگه آدمای درستی انتخاب کنی واقعا رابطه ی دوستی سالمی میتونی داشته باشی

من هنوزم باهاشون دوستم با اینکه ازدواج کردم جدا از من شوهرمم باهاشون دوست شد ولی هیچ وقت اینجا نگفتم چون قورتم میدن😫😂

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بله هس

چطوری می تونی ثابت کنی هست

نمی دونم چرا نمی تونم باور کنم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
رفیق های پسر اگه آدمای درستی انتخاب کنی واقعا رابطه ی دوستی سالمی میتونی داشته باشی من هنوزم باهاشو ...

منم دارم برعکس 

اصلا ما چیز بدی نمیدونیم😂

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم