2777
2789
عنوان

دختری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 135 پست
همه که کامنت گذاشتن من ندارم نصف تایپک هایی هم که راجب دوست پسره من میزنم دوستان🥲😂😂😂

ایول✌✌👍

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله هست و متاسفانه به همین دلیل سنشون رفته بالا و مجردن

بخاطر دوست پسر که نیست.
بخاطر خدا درست زندگی کنیم خدا وعده داده برامون جبران کنه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

اره والا... داداش من مهمترین ملاکش اینه طرف دوست پسر نداشته باشه

یک پسر داخل یک گروه هم میگه من دنبال دختری ام  اصلن دوست پسر نداشته باشه تا حالا

بعد دخترهای گروه میخان متقاعدش کنن نمیشه لامصب 

مرغش یک پا داره

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

من یبار عاشق شدم 

و دوست شدم با طرف 

وگرنه نمیخواستم برم تو رابطه

و اینکه دختر شیطونیم و به خودمم میرسم هیچکس باورش نمیشه فقط با ی نفر بوده باشم 

الان ک با کسی نیستم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

مگه توخواهرم نیستی؟خواهرواقعی

چراااا تو خواهر منی خواهر گمشده من خوشحالم پیدات کردم

اوه راجوووو بیا بغلمممم😂

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎