2777
2789
عنوان

دختری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 135 پست
پسر پاک؟ مگه 17 سالش باشه 😂

نخیر عزیزم پسری میشناسم ۳۰ ساله ، اهل این چیزا نیست .خیلی هم خوشگل و خوش تیپه . شیک و تحصیلکرده و ورزشکار . اما اهل این چیزا نیست 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من  یک عدد هشتادی :) با سن کم  که از این کارا بیزاره این کار فقط وقت ادمو تلف میکنه ::)

البته با پسرا فقط در حد دوست معمولی ام 

مثل دوستای دختر دور و بر خودم باهاشون حرف میزنم 

بیشتر از این نه

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندارم

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

همه که کامنت گذاشتن من ندارم

نصف تایپک هایی هم که راجب دوست پسره من میزنم دوستان🥲😂😂😂

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
[QUOTE=292289981]سلام خواهر😀[/QUOTE سلام    بیاراجع به فری ومیوهاش تاپیک بزنیم

چه باحال چه پایع😂

فری و میوه هایش منطورت چیه😂

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

در حال حاضر اره هستن اما اینکه کلا نداشته تو کل زندگیش به نظرم خیلییییییی کم هست 

موافقم.اینکه همه رو نباید با یک چوب زد قبول دارم

ولی اعتماد کردن خیلی سخت شده خیلی

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....