2777
2789
عنوان

دختری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 135 پست
منم دارم برعکس  اصلا ما چیز بدی نمیدونیم 😂

به نظرمن هم چیز بدی نیسته

بعضی پسرها خیلی بهتر می تونن رفیق ودوست خوبی باهات باشن تا دخترها

من اگه دوست پسرم نبود هیچی نمی شدم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
به نظرمن هم چیز بدی نیسته بعضی پسرها خیلی بهتر می تونن رفیق ودوست خوبی باهات باشن تا دخترها من اگه ...

دقیقا

ولی خب اینجا بگی میخورنت

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه که کامنت گذاشتن من ندارم نصف تایپک هایی هم که راجب دوست پسره من میزنم دوستان🥲😂😂😂

نصف تاپیکها رو چی میزنین متوجه نشدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

خودش چی تا حالا دوست بوده؟ اگر کلا نداشته همچین دختری رو بخاد وگرنه توهین به شعور دخترا هست ولی در ک ...

میگه تا حالا نداشتم.۳۱ سالشه ومعلمه.شما باور می کنید؟

.ولی خب جالب اینجاست تو مجازی دنبالش می گرده

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
چطوری می تونی ثابت کنی هست نمی دونم چرا نمی تونم باور کنم

ثابت کردن نداره

خیلی از دوستای صمیمیم با کسی نیستن چون تا الان علاقه مند نشدن به کسی

چیز عجیبی نیستش

اول باید آدمتو پیدا کنی

از مغازه که نمیشه رف دوس پسر خرید

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

ولی رفیقای پسر معرفتشون بیشتر از رفیقای دختره:) 

دقیقن.هرچی باشه می دونی هیچ وقت رازهات برملا نمیکنن

آره حتما اون دنیا جبران میکنه دیگه

اون دنیا که قطعا. ولی دین هم برای دنیامونه هم آخرت. آیات دو و سه سوره طلاق رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

آره حتما اون دنیا جبران میکنه دیگه

زنان پاک برای مردان پاک و زنان ناپاک برای مردان ناپاک

خدا همسر پاک و شایسته ای قسمتش میکنه ، و صد البته کلی آرامش با دوری از گناه 

عشق و نور فراوان🌼🌱💛

زنان پاک برای مردان پاک و زنان ناپاک برای مردان ناپاک خدا همسر پاک و شایسته ای قسمتش میکنه ، و صد ا ...

ما که ندیدم تا حالا هم چین چیزی

میگه تا حالا نداشتم.۳۱ سالشه ومعلمه.شما باور می کنید؟ .ولی خب جالب اینجاست تو مجازی دنبالش می گرده

معلومه که نه حتی اگه خیلی خجالتی بوده باشه قطعا تو مجازی داشته من تو مجازی یه دونه داشتم اون شیراز بود من کردستان ولی حضوری نه بعدش همچین پسری که مثلا خیلی چشمو گوش بستست فقط خونوادش براش دنبال زن میگردن نه خودش اونم کجا یه گروه تل به نظرم فقط خواسته عقده خالی کنه ودخترای که کمتر رل داشتن رو برا رل مجازی انتخاب کنه

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 
ولی رفیقای پسر معرفتشون بیشتر از رفیقای دختره:) 

حقق

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️