2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای سقطهای مکرر

546 بازدید | 20 پست

سلام .دوستان کسی هست یه دکتر عالی توی تهران بشناسه که واسه سقطهای مکرر کار بلد باشه و بتونه برای بارداری و نگهداری از جنین کاملا با تجربه ام باشه. کلی دکتر عوض کردم هیچ کدوم خوب نبودن.چندین بار سقط داشتم دیگه خسته شدم.😔

دیروز کورتاژ شدم بچمو توی ۹ هفته از دست دادم قلبش یهو ایستاد و دیگه نزد.از غصه و درد مردم این دو روز. ترو خدا الکی تبلیغات نکنید واقعا اگر کسی نتیجه گرفته معرفی کنید.دکتر به درد نخور زیاد سراغ دارم که فقط اسم در کردن.فقط پول ازم چاپیدن  

به دنبال خدا رفتم ، خودم را یافتم،چرا که روح خدا در درون من است....💫🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کرمانم دکترفاطمه میرزایی خوبه زندایی شوهرم بعد۴تاسقط الان پسرداره

یعنی کرمان هست این دکتر یا تهران؟

سلام عزیزم من دانشجوی مامایی ام ولی یکی از با سواد ترن استادام خانم دکتر موحد هستن ک بیمارستان چمران ...

ممنونم عزیزم .البته من غرب تهرانم یه کم دوره برام ولی راجبع دکتری که فرمودید یه مقدار سرچ میکنم ببینم چطوریه ممنونم ازتون😘

قربونتون ایشالا مشکلتون حل بشه...البته کلینیک برا ای وی اف  ابن سینا خوبه

من طبیعی باردار میشم خداروشکر فقط هر بار به دلایلی سقط میشن.این بار توی هفته ۹ قلبش ایستاد🥺😢

سلام عزیزم من دانشجوی مامایی ام ولی یکی از با سواد ترن استادام خانم دکتر موحد هستن ک بیمارستان چمران ...

اسم کوچیکشون چیه خانم دکتر موحد؟

دارو چی استفاده میکردی من سقط مکرر بودم الان تحت نظر دکتر سیمین سلخی هستم خداراشکر راضی ام هفت ماهم ...

والا دکتری که میرفتم خیلی بیخیال بود نسبت به بارداریم با اینکه میدونست من چندین بار سقط داشتم. گروه خونیمم منفی بود حداقل آمپول روگاممو نگفت زودتر بزنم.

دارو هم گلای وانس برای قندم و شیاف پروژسترون برای جلوگیری از سقط.قرص دوفاستون.اینارو میخوردم +ویتامین هزار و فولیک اسیدم که واسه بارداریم.دکترم واقعا برام کم کاری کرد بعدش که دید قلبش نمیزنه گفت فدای سرت بعدا دوباره باردار میشی ولی من ۴۰سالمه دیگه خیلی وقت ندارم☹️

والا دکتری که میرفتم خیلی بیخیال بود نسبت به بارداریم با اینکه میدونست من چندین بار سقط داشتم. گروه ...

باید رقیق کننده برا خون استفاده میکردی .. حالا تا سقط کردی برو آزمایش های بعد سقط انجام بده .. تا علت سقطها مشخص بشه .‌‌منم 42هستم .نگران نباش انشالله بزودی دامنت سبز بشه  

باید رقیق کننده برا خون استفاده میکردی .. حالا تا سقط کردی برو آزمایش های بعد سقط انجام بده .. تا عل ...

ممنونم ازت عزیزم.اره آسپرین هم میخوردم ولی واقعا نمیدونم چرا یهو قلبش ایستاد

من سقط مکرر بودم تازه سزارین شدم اگه تبریز بودی میگفتم برو پیش دکتر دانایی  آزمایش ایمنی انعقا ...

باید اول یه دکتری که خودش میدونه چه ازمایشایی باید برام انجام بشه رو پیدا کنم .اینطوری واقعا گیج شدم فعلا نمیدونم چه کنم کجا برم .دیگه به دکترا اعتماد نمیشه کرد همه میگن اول جیبمونو پر کن