2777
2789
عنوان

شفا از بی بی شریفه

28612 بازدید | 21 پست

تا حالا کسی از بی بی شریفه حاجت گرفته. خودتون یا اطرافیانتون

میگن دختر اما حسن مجتبی هستن که. هر حاجتی. داشته باسی بهت میده. نذر کردم اینجا براشون ختم. صلوات. بگیریم هر کسی هر تعدادی میتونه. بفرسته. همه برای هم دعا کنید بلکه خانم شفامونو بده و حاجت دلامونو بده

تا حالاتوی زندگیتون معجزه شده. تا حالا شده حاجت محال بگیرین یا شفای مریض رو با چشم ببینید یا. بشنوبد

تو رو قران میشه منم دعا کنید خواهش میکنم. زندگی برام شده عذاب من یکسال و نیم پیش عمل پلک کردم. رد بخیه ها. ناجور مونده یه خط پهن سفید گوشه های چشمم. فرو رفتگی و برجستگی داره یه پلکمو بیشتر برداشته یکی کمتر حتی یکی از چشمام پتوز گرفته. دکتر پوست زیاد رفتم درمان نشده عمل مجدد هم نمیتونم بکنم چون دیگه پوست و چربی اونقدری نیست ک بسه عمل کرد. کسی منو قبول نمیکنه ترمیم کننده هم خیلی زدم فقط. معجزه میتونه کمکم کنه. تو رو قران دعام کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجاس بی بی شریفه؟

حرم سیده شریفه (س) دختر امام حسن (ع) که در منطقه طهمازیه، ۳۰ کیلومتری شهر کربلا و در ۹ کیلومتری از مرکز شهر حله قرار دارد، مورد توجه به بسیاری از عراقی‌ها از شیعه و سنی است و بسیاری از مردم عراق برای درمان بیماری و برآورده شدن حاجات به ایشان متوسل می‌شوند.

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

تروخدا التماس تفکر ...بی‌بی شریفع کیه...انقد این چیزا رو باور نکنید ....خدا توی قرآن گفته من میدم من انسان رو خلق کردم ...بعد اونوقت بی بی شریفه حاجت میده؟اینا همش شایعه است ...بعد دختر امام حسن نیست که اگر هم باشه به نظرت از حصرت زهرا مقامش بالاتره؟وای خدایا ما کی یاد بگیریم خدا اصل کاره فقط خدا حاجت میده اگه به صلاح باشه اینا مصداق کفره

تروخدا التماس تفکر ...بی‌بی شریفع کیه...انقد این چیزا رو باور نکنید ....خدا توی قرآن گفته من میدم من ...

شما با دعای اهل بیت پیش خدا آشنایی داری؟

شنیدی که میگن دعای دیگران در حقتون زود تر اجابت میشه؟

اینکه کسی رو که پیش خدا واسطه قرار بدی مثله ائمه،پیامبران، معصومین،شهدا و... میدونید چیه؟

🌸🌸

شما با دعای اهل بیت پیش خدا آشنایی داری؟ شنیدی که میگن دعای دیگران در حقتون زود تر اجابت میشه؟ این ...

آره میدونم ...ولی سوره اعراف آیه ۸۵ رو هم خوندم ...به نظرم یبار بخون ‌..واسطه درسته .

..ولی اصل خداست ...فقط خدا ...اون ها هم انسان بودن و فقط بخاطر مقامشون برای ما دعا میکنن و اگر صلاحمون باشه و خدا بخواد تاکید میکنم خدا برآورده میکنه ... بی‌بی شریفه آخه؟چقدر زودباور 

آره میدونم ...ولی سوره اعراف آیه ۸۵ رو هم خوندم ...به نظرم یبار بخون ‌..واسطه درسته . ..ولی اص ...

عزیزم من متوجه ربط حرفاتون بهم نمیشم

اگر واسطه رو قبول دارید پس این پیچیدگی های بعدش چیه؟

معلومه که حاجت رو خدا میده

معلومه که اگر خدا نخواد نمیشه

برای همینم یکی از عزیزان خدا رو واسطه قرار میدی که خدا به آبروی ایشون حاجت شما رو بده 

اینکه میگن فلان امام زاده حاجت میده یعنی پیش خدا آبرو داره و خدا روش رو زمین نمیندازه

هی میگید بی بی شریفه کیه

بی بی شریفه رو گفتن دختر امام حسن مجتبی (ع) هست

مرقدشونم کربلاست

منظور شما چیه از این حرف ها؟

🌸🌸

عزیزم من متوجه ربط حرفاتون بهم نمیشم اگر واسطه رو قبول دارید پس این پیچیدگی های بعدش چیه؟ معلومه ک ...

واسطه فرق داره تا حاجت دهنده !

شما از کجا میدونی کی بهت این حاجت رو داده؟مگه امامزاده معصومه؟از حضرت زهرا بالاتره؟میدونید این پیام  هارو کی ها نشر میدن؟نذر از بی بی شریفه و بی بی شهربانو و بی بی ۴۰ دختر و ...

تروخدا التماس تفکر ...بی‌بی شریفع کیه...انقد این چیزا رو باور نکنید ....خدا توی قرآن گفته من میدم من ...

از شهید حاجت گرفتم ...بله صد در صد اول خدا 

ولی شهدا شفیع ما میشن ما رو شفاعت میکنن .

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

واسطه فرق داره تا حاجت دهنده ! شما از کجا میدونی کی بهت این حاجت رو داده؟مگه امامزاده معصومه؟از حضر ...

شما مشکلتون درست متوجه نشدن موضوع هست

خدا به اون بنده ی کافرش هم داره روزیش و میده و سخت نمیگیره

ولی یه عده ای جای خدا هم تصمیم میگیرن یا ناراحت میشن!

امام زاده اگر صالح باشه به واسطه ی خونی که از ائمه توی رگ هاشه باز بیشتر از من و شما حرفش پیش خدا برو داره

سعی نکنید با این مدل حرف ها ائمه و فرزندانشون و بی ارزش کنید

🌸🌸

شما مشکلتون درست متوجه نشدن موضوع هست خدا به اون بنده ی کافرش هم داره روزیش و میده و سخت نمیگیره و ...

خون؟خانم چه ربطی داره ؟امام زاده چه ربطی داره؟خدا کجا گفته من چون خون هست از این احترام قائلم؟پس جعفر کذاب چی ؟خانم مذهبی ها هم باید منطق بلد باشن خدا میگه تعقل کنید ....خون و بچه امام هیچ تاثیری نداره ...

خون؟خانم چه ربطی داره ؟امام زاده چه ربطی داره؟خدا کجا گفته من چون خون هست از این احترام قائلم؟پس جعف ...

خوبه گفتم امام زاده اگر صالح باشه😃

مذهبی نباش منطقی باش

آدم مسلمان مذهبی و غیر مذهبی نداره 

حرف از تفکر و تعقل میزنید ولی با بی منطق ترین حالت ممکن بحث میکنید

🌸🌸