2777
2789
عنوان

شفا از بی بی شریفه

| مشاهده متن کامل بحث + 28616 بازدید | 21 پست
خوبه گفتم امام زاده اگر صالح باشه😃 مذهبی نباش منطقی باش آدم مسلمان مذهبی و غیر مذهبی نداره  ...

جالبه ،چجوری بی منطق حرف میزنم؟امامزاده از کجا میدونی صالحه؟تاریخچه امام زاده ها رو بخون به عنوان تحقیق 

اتفاقا من خیلی منطق میخونم و اینکه خودت داری میگی خون ائمه ...درصورتی که اون ها هم مثل ما فقط یه انسان بودن که تقوا ی زیاد داشتند ...همین ...خود قرآن میگه هیچکس بالاتر نیسن مگر به تقوا ...بعد میگی خون تو رگ؟امام هارو ول کردی رفتی پی امامزاده؟ 

جالبه ،چجوری بی منطق حرف میزنم؟امامزاده از کجا میدونی صالحه؟تاریخچه امام زاده ها رو بخون به عنوان تح ...

الان مشکل شما چیه دقیقا که اینجوری درباره ی امامزاده ها جبهه گرفتید؟

اینکه میگن از امام زاده حاجت گرفتیم یا اینکه بی بی شریفه رو نمیشناسید؟

بله من به خون خیلی اعتقاد دارم حضرت رقیه هم امام زاده هستن 

حضرت علی اصغر هم امام زاده هستن که به مقام امامت نرسیدن ولی به واسطه ی همون خون حضرت هستن و پیش خدا عزیزن و شما میتونی ازشون حاجت بگیری 

اگر ائمه برای شما با ارزش هستن فرزندانشون چه فرقی دارن؟

مهم این هست که میدونیم پیش خدا عزیزن و گره از کار مایی که دستمون به جایی بند نیست باز میکنن!

شما به همسایه ات بگی برات دعا کنه احتمال حاجت رواییت بیشتر از خودته چه برسه به ائمه و فرزندانشون!

بی بی شریفه رو هم کافیه تو گوگل یه سرچ ساده بزنید تاریخچه براتون میاره ببینید حقه یا نه

اگر مشکل جمله ی فلان امامزاده حاجت میده هست که این یه اصطلاحه

شنیدی میگن تا بحال از شهید ابراهیم هادی حاجت گرفتین؟

این به این معنا نیست که شهید حاجت میده

معنیش اینه پیش خدا برامون دعا میکنن که حاجت روا بشیم

🌸🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان مشکل شما چیه دقیقا که اینجوری درباره ی امامزاده ها جبهه گرفتید؟ اینکه میگن از امام زاده حاجت ...

خواهر من خون چه ربطی داره الان؟مگه به خونه؟چه ربطی داره منطقی باش ...فرزند چه ربطی داره به خودشون ...

خواهر من خون چه ربطی داره الان؟مگه به خونه؟چه ربطی داره منطقی باش ...فرزند چه ربطی داره به خودشون .. ...

از شما یه حرف منطقی زده شده تا الان؟

من اینهمه توضیح دادم ولی شما فقط بلدی جملات بی ربط بهم بگی

بیخیال این مدل بحث ها از حوصله ی من خارجه

همینقدر بقیه بخونن و متوجه باشن کافیه

شما هم سعی کن راجع به مسائل اعتقادی نظر ندی بخصوص وقتی اطلاعات کافی نداری و فقط اعتقادات خودت رو میخوای به دیگران تحمیل کنی

اگر اینچیزا رو قبول نداری میتونی توی تاپیک هاشون شرکت نکنی

منم واقعا حوصله ندارم پیام های شما رو بخونم روز خوش

🌸🌸

سلام و درود و رحمت خداوند مهربان دکتر رو هم آفریده اونا که میگن متوسل به ایمه و اهل بیت نشیم فقط خود خدا خب عزیزم مریض شدی دکترم نرو خود خدا خوبت می کنه 

ائمه ع و فرزندانشون و یا حتی عرفایی که اهل مراقبه و پرهیز از گناه هستن می تونن واسطه من نوعی گناه کار با خدا باشن فکر نمی کنم این خیلی عجیب باشه که بعضی از دوستان اولیاالله رو رد می کنن . اگر خودتو رو عقل کل می دونید هر عقل کلی به مقدسات توهین نمی کنه چون عقلش نباید این اجاره رو بده 

تروخدا التماس تفکر ...بی‌بی شریفع کیه...انقد این چیزا رو باور نکنید ....خدا توی قرآن گفته من میدم من ...

حاجت روایی از اهل بیت و امام زاده ها کفر نیست این چیزیه که وهابی ها تاره اونها میگن شرکه نه کفر و توسل را قبول ندارن. درصورتی که حتی در قرآن سوره یوسف امده حضرت یعقوب با پیراهن حضرت یوسف شفا پیدا کرد. این یعنی توسل و تمسک جستن.

ولی شیعه میگه  توسل پیداکنیم بهشون یعنی وسیله هستن فقط واسطه هستند بین ما و خدا . میگن چون ما گنهکار هستیم حتی بین خودمون و امام هم اول امامزاده هارو واسطه قرار بدیم و بعد امام واسطه ما با خدا هستن. مثل وقتی میمونه که میخوایم بریم با یک مدیر یا یک شخص والا مقام صحبت کنیم و ارتباط بگیریم مستقیم نمیتونیم باخودش صحبت کنیم اول باید با معاون یا منشی ارتباط بگیریم.  که وسیله ی ارتباط و واسطه هستن بین ما و اون شخص. 

بی بی شریفه دختر امام حسن هستن که بعد از شهادت امام حسن سرپرستیشون با امام حسین بوده و در کربلا حضور داشتن و از اسرا بودن ولی از مسیر کوفه تا شام را طاقت نیاوردن و در نزدیکی حله به شهادت میرسن. خوده عراقی ها میگن طبیب اهل بیت چون خیلی تاحالا مریض شفا دادن و مثل پدرشون امام حسن کریم هستن بخاطر همین حاجت میدن ولی همه افزاد نمیشناسن ایشون را من هم خودم تازه شناختمشون