2777
2789
عنوان

آخه چرا اینطوری شدمممممم😭

93 بازدید | 3 پست

قبلا درسارو کااااامل میذاشتم روز امتحان 

خیلی عالی جمعش میکردم مرور میکردم و ۲۰ میشدم

الان اصلاااااا نمیتونم 

از صبح تونستم دو تا درس زبان بخونم 

۴ تا دیگ م مونده 

هر درس دو ساعت برام زمان میبره 

میرسم تا فردا مرور هم بکنم 

فک کنین با این دو تا درسی ک خوندم دیگ دست و پام میلرزد اومدم غذا بخورم الان داره خوابم میگیره

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

کلا اینطوریه آدم باید به درس زیاد خوندن خودشو عادت بده اگ نکنی، به همین وضع میفتی، کسایی که باهوشن، درسای مقاطع قبلو خوب قبول میشن با تلاش کم. ولی وقتی درسا سخت میشه یا حجم زیاد میشه چون قبلا فقط به هوش تکیه داشتن دچار افت تحصیلی میشن چون بلد نیستن وقت بذارن درس بخونن، زیاد بخونن. دانشگاه که دیگه نگم بیچارگیه. خودت رو به زیاد خوندن عادت بده حتی اگر مطالبو یاد گرفتی و تموم شد برو کتابای دیگه و بالاتر از سطحت رو بخون ولی فقط بخون و بخون و به زیاد خوندن عادت کن اونقدر که کتابا رو خورده باشی. در طول ترم تحصیلی کتابو از خودت جدا نکن اصلا

واقعا چرا؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا اینطوریه آدم باید به درس زیاد خوندن خودشو عادت بده اگ نکنی، به همین وضع میفتی، کسایی که باهوشن، ...

کاملاااااااا موافقم

اینو متوجه شدم ک اگ فقط به هوش تکیه کنی درس سال های بعد موفق نیستی

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
2790
2778
2791
2779
2792