2777
2789

حدودا یه سال قبل تخم مرغ مینداختن تو خونمون روش اسمشونو نوشته و بدون و خط خطی بود هر چند ماه یکی مینداختن

ماهم چون اعتقاد داشتیم میشستیم میرفت

تا اینکه چند وقت پیش دوباره یکی انداختن این سری سفید بود بازم گفتیم حتما یکی برا بچش انداخته افتاده تو حیاط ما اینم شستیم رفت

الان چند وقته دارم عذاب میکشم 

تنها نمیتونم بخوابم

شبا ساعت یک و دو توی مچ پاهام یه احساس بد دارم 

یهو تپش قلب میگیرم

همش احساس میکنم موی تخم مرغ میاد

بشدت کم حافظه شدم توی این چند هفته چندتا وسیله رو گم کردم یا گذاشتم یه جا یادم رفته بیارم

عصبانیم و دوست دارم با همه دعوا کنم

اینا میتونه طلسم باشه یا الکی وسواس فکری گرفتم؟

میدونم الان یه سری میخوایین بگین الکیه و اینا

منم اصلا اعتقاد ندارم و نداشتم 

ولی واقعا چند هفتس دارم اذیت میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من به چشم دیدم که وجود داره و من قبلا این کارا رو حماقت میدونستم،اما با دعا و جادو جاریم بعد ۷ سال بچه دار شد

وختر داییم هم با کترای همکن دعانویس دوست پسرشو نشوند پای سفره عقد 

شما هم جای معتبر پیگیر شو ببین داستان از چه قراره

حیف تخم مرغا ، اونم تو این گرونی کف حیاط خونه تو پنبه بزار که تخم مرغا چیزیشون نشه باهاشون کیک درست کن🤪😁😂😂😂

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
متاسفانه نمیشناسم کسی رو

به این چیزا اعتقاد ندارم دکترو بیشتر قبول دارم معتقدم قدرت خدا بیشتر از بنده ی خداست

اون اگر میتونست یه کاری واسه خودش میکرد که از راه کلاشی و کلاهبرداری پول درنیاره

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
به این چیزا اعتقاد ندارم دکترو بیشتر قبول دارم معتقدم قدرت خدا بیشتر از بنده ی خداست اون اگر میتونس ...

خودمم اصلا اعتقاد ندارم

ولی خیلی دارم عذاب میکشم

احساس میکنم هوای خونه سنگینه 

خیلی عصبیم

خودمم اصلا اعتقاد ندارم ولی خیلی دارم عذاب میکشم احساس میکنم هوای خونه سنگینه  خیلی عصبیم

یه دکتر برو عزیزم

طلسم وجود داره...

و متاسفانه تو این زمونه آدمیو نمیتونی پیدا کنی که باطل کنه... کسیم باشه خدا تومن پول میگیره و ازه دعا رو دعا مینویسه....

برا ما هم نوشتن زندگیمون افتضاح شده خدا لعنتشون کنه