2777
2789
عنوان

شوهرم به شدت بددهن و بداخلاقه

316 بازدید | 9 پست

شوهر من پیش مردم خودشو خیلی خوب جلوه داده جوری که همه میگن اصلا مردی بهتر از این وجود نداره در حالیکه نمی‌دونن چه عذابی به من میده.

مثلا همین امروز من ساق پاهام چند روزیه که عجیب درد می‌کنه بهش میگم حداقل ظرفارو جمع کن تو بشور من پاهام داره میترکه آخه اصلا گوش نمیده خودشو با گوشی سرگرم می‌کنه.

امروز قرار بود ببرم دکتر صبح ساعت ده بیدار شدیم برگشته میگه تا لنگ ظهر خوابیدی دیگه پامیشدی بریم دکتر. بعد بهش گفتم صبح دکتر نیست عصرا باید بریم.

پام یکم انگار خالی شد افتادم اومده فحش میده داد میرنه گم شو برو دکتر گوه تو دهن پدرت و از این حرفا منم نرفتم گفتم اخلاقتو درست کنی برای من صد تا دکتره این اخلاق یه مرد نرمال با زن مریضش نیست. خستم کرده نمی‌دونم چیکار کنم اصلا.

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

میگفتی گوه تو دهن بابات و هفت جدت بیشعور بخدا یکی به بابای من چنین چیزی بگه تیکه تیکه اش میکنم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

من تا حالا نشده به همسرم کار خونه بگم حتی تو مریضی شدید طرف باید خودش فهم داشته باشه

مریضم بشم فقط کارت ازش میگیرم اصلن نشده بهش بگم منو ببر دکتر ..گاهی بدون اینک من بگم مونده خونه برده گاهی هم خودم با خانوادم رفتم یا تنها

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی گوه تو دهن بابات و هفت جدت بیشعور بخدا یکی به بابای من چنین چیزی بگه تیکه تیکه اش میکنم

اگه زورتون نرسه چی؟

لطفا درخواست دوستی ندین به من معذورم از قبول کردنش،هیتر بی تی اس هستم،نصف عمرم داخل مساجد صرف شده 

چرا تحملش میکنی؟

واقعا انسانیت نداره؟شما بیماری

ظلم عاقبت نداره

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اگه زورتون نرسه چی؟

زورم میرسه نرسه هم چنان حالی ازش بگیرم دگ از این گوها نخوره فوش بده

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
اگه زورتون نرسه چی؟

خوب شد خدا به آقایون زور بازو داد تا فقط به خانما نشون بدن😐

متاسفم

خدا که زورش میرسه قطعا

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خوب شد خدا به آقایون زور بازو داد تا فقط به خانما نشون بدن😐 متاسفم خدا که زورش میرسه قطعا

من کلی سوال پرسیدم منظوری نداشتم

لطفا درخواست دوستی ندین به من معذورم از قبول کردنش،هیتر بی تی اس هستم،نصف عمرم داخل مساجد صرف شده 
من کلی سوال پرسیدم منظوری نداشتم

سعی کنین تو رابطه با خانما طوری باشین که از چشمش نیفتین با تحقیر توهین و فحش و کتک و...

همین که از چشم بیفتیم از صد تا کتک بدتره

بطور کلی میگم