2777
2789
عنوان

ست روتختی برای بچه ۵ ساله

89 بازدید | 8 پست

سلام مامانا.دخترم تا الان سرویس روتختی نداشته یعنی فقط کاور تشک داره و پتو .لحاف نوزادیش هم دوست داره و همیشه رو تختشه. ولی شبا مدام پتو و لحاف رو رد میکنه برای همین تا حالا سرویس کامل براش نخریدم .الان بخاطر نمای اتاقش میگم یه تنوعی بدم .نمی دونم بازم کاور تشک فقط بگیرم یا ست کامل  که از این به بعد عادت کنه استفادا کنه ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ست کامل هم قشنگی بیشتری به اتاق میده هم اینکه دخترتون بزودی دیگه عاقل میشه و اینچیزا براش مهم میشه(برحسب تجربه دیدم) پس یدفعه ای ست کامل بگیر

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ست کامل هم قشنگی بیشتری به اتاق میده هم اینکه دخترتون بزودی دیگه عاقل میشه و اینچیزا براش مهم میشه(ب ...

اره به همیناش فکر کردم   پس ایشالا برم برای خرید ست کامل .اینترنتی جایی سراغ ندارید با کیفیت و قیمت مناسب باشه و طرح دخترونه جذاب؟ 

اره به همیناش فکر کردم   پس ایشالا برم برای خرید ست کامل .اینترنتی جایی سراغ ندارید با کیفیت ...

خداحفظش کنه خوشگل خانم رو😍

نه والا, خیلی ساله خرید نکردم. ۶ سال پیش سفارش اینترنتی دادم خیلی هم خوب بود راضی بودم ولی جدیدا سراغ ندارم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃