2777
2789
عنوان

تاریخ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 106 پست
والله که مردا ندیدم آسیبی برسونن  هرچی اعصاب خوردی و تامیکای سرکاری بود شما بچه مدرسه ای ها یه ...

بیا برو بابا

تاییکای خیانت و مادرشوهرم فلان کرد حتما خوبه؟

آره راس میگی واسه شماها که دنبال غیبت کردنو فرصت واسه بهم زدن روابط دیگران هستید و اتیش بیار معرکه میشین بایدم اونجور تاپیکا جذاب باشه 

تاپیک من عنوانش روشه تاریخ 

ادبیاتت ضعیفه؟خوندن بلد نیستی؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
سوالا خیلی چرت بود اصن فکرشو نمیکردم

منم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره آتیش به پا کردی که 😂😐

چیکار کنم تنش میخارید😂

پس چرا میزنین مادرشوهرم اینه اونه شوهرم خیانت کرد پس شماهاهم غلط میکنین همچین تاپیکای میزنین

ربط گوز بهشقیقه

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
همین بچه مدرسی ها یه روزی مملکتو میگردونن نه شما دهه۶۰ها که فقط بلدین غر بزنین هیچی بلد نیستین  ...

نه شما خوبین که بلدین از بعل این پسر به بمرین بغل اون پسر البته بعضی هاتووووووووننن خوبن

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
بیا برو بابا تاییکای خیانت و مادرشوهرم فلان کرد حتما خوبه؟ آره راس میگی واسه شماها که دنبال غیبت ک ...

اینکه چی جذابه برام من تعیین میکنم 

شاید جالب باشه بدونی من خودم دبیر ریاضیم

به خاطرهمین جنس شما سرتق هارو خوب میشناسم

نه شما خوبین که بلدین از بعل این پسر به بمرین بغل اون پسر البته بعضی هاتووووووووننن خوبن

فقط میتونم بگم برات متاسفم وقتی نه شعور و نه ترتبیت داشته باشی همین هم هست هیچی حالیت نمیشه البته نمیشه کاریش کرد از اول اینجوری بار اومدین همرو حتی خودتونو هم به چشم یه خراب ببینین به چشم یه کلفت 

وقتی خودت تو بغل این و اون باشی همرو مثل خودت میبینی 

خسته شدم انقد تاپیک امتحان زدین بسه دیگه ،نی نی سایت نیست که ،دانش اموز سایت شده به حای آموزش بجه دا ...

چرا به تاپیکای خواهر شوهر مادرشوهر اعتراض نمیکنید اوناهم مربوط به مسائل بارداری هستن؟

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰