من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
والله که مردا ندیدم آسیبی برسونن هرچی اعصاب خوردی و تامیکای سرکاری بود شما بچه مدرسه ای ها یه ...
بیا برو بابا
تاییکای خیانت و مادرشوهرم فلان کرد حتما خوبه؟
آره راس میگی واسه شماها که دنبال غیبت کردنو فرصت واسه بهم زدن روابط دیگران هستید و اتیش بیار معرکه میشین بایدم اونجور تاپیکا جذاب باشه
تاپیک من عنوانش روشه تاریخ
ادبیاتت ضعیفه؟خوندن بلد نیستی؟
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه شما خوبین که بلدین از بعل این پسر به بمرین بغل اون پسر البته بعضی هاتووووووووننن خوبن
فقط میتونم بگم برات متاسفم وقتی نه شعور و نه ترتبیت داشته باشی همین هم هست هیچی حالیت نمیشه البته نمیشه کاریش کرد از اول اینجوری بار اومدین همرو حتی خودتونو هم به چشم یه خراب ببینین به چشم یه کلفت
وقتی خودت تو بغل این و اون باشی همرو مثل خودت میبینی