2777
2789
عنوان

تاریخ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 106 پست
میره آموزش پرورش  اونا میکنن قبلا معلم میکرد الان چون سوابق تحصیلی مهم شده میره اداره تصحیح می ...

ببخشید یه چیز دیگه بپرسم 

اخه واسه ما که الان دهمیم ت کنکور گفتن اثر نداره ولی برگ‌هاش شبیه نهایی بود

آقا میدونین نهایی دهم رو معلم صحیح میکنه یا یکی دیگه؟ خوب صحیح میکنه داره که نبوفتیم میشه کمکم کنی

نهایی معلم خودتون که تصحیح نمیکنهمن ترمیم به من گفتن ممکنه اصلا شهر دیگه تصحیح بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا خیلی عالی شدی که   بیکاری بشینی باز بخونی

خوب اخه گرفتن امتخان نهایی از کنکور اسون تره فک کنم 

هر نیم نمره نهایی میگن معادل ۳تاتست کنکوره

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
من هرجا دوس داشته باشم میرم به توهم ربطی نداره شما خیلی ناراحتی یه آب سرد بخور حرصت بخوابه😁 حرص نخ ...

والله که مردا ندیدم آسیبی برسونن 

هرچی اعصاب خوردی و تامیکای سرکاری بود شما بچه مدرسه ای ها یه سایتو گذاشتین سرکار

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
خسته شدم انقد تاپیک امتحان زدین بسه دیگه ،نی نی سایت نیست که ،دانش اموز سایت شده به حای آموزش بجه دا ...

عزیزم عنوان تامیک رو میبینی  وارد نشو اعصاب خودتو ام خرد نکن.این موضوعات خیلی بهتر از تاپیکهای خیانت و مادرشوهر وجاریه.

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
والله که مردا ندیدم آسیبی برسونن  هرچی اعصاب خوردی و تامیکای سرکاری بود شما بچه مدرسه ای ها یه ...

کجاش اعصاب خوردیه حداقل دارن واس خودشون تلاش میکنن که یه قدم پیشرفت کنن و باعث انگیزه هم میشن یعنی اینجور تاپیک اعصاب خوردیه و خیانت و مادرشوهر اینجور چیزا که جز کینه چیزی نیست ارامش بخش؟؟

چرا به اسم همه مامانا و کسایی که اقدام به بارداری  هستن هست نه دانش آموزا درس داری اینجا جه غل ...

پس چرا میزنین مادرشوهرم اینه اونه شوهرم خیانت کرد پس شماهاهم غلط میکنین همچین تاپیکای میزنین

والله که مردا ندیدم آسیبی برسونن  هرچی اعصاب خوردی و تامیکای سرکاری بود شما بچه مدرسه ای ها یه ...

همین بچه مدرسی ها یه روزی مملکتو میگردونن نه شما دهه۶۰ها که فقط بلدین غر بزنین هیچی بلد نیستین 

البته بعضی دهه۶۰هاخوبن