من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا به اسم همه مامانا و کسایی که اقدام به بارداری هستن هست نه دانش آموزا درس داری اینجا جه غل ...
من هرجا دوس داشته باشم میرم به توهم ربطی نداره شما خیلی ناراحتی یه آب سرد بخور حرصت بخوابه😁
حرص نخور واسه پوستت ضرر داره
شما جای اینکه به من بگی چیکار کنم چیکار نکنم برو به مشکلات دیگ سایت برس برو مردارو که عضو سایت میشن اونارو جمع کن
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
شما خودت چرا تو این تاپیکی که اعصابت خورد شه درس خوندن بقیه به شما ارتباطی نداره از لح ...
آره همینو بگو انگار به زور اسلحه گفتم بیا تاپیکم ناراحتی نیا برو به تاپیکای خیانت برس