2777
2789
عنوان

تاریخ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 106 پست
خیلیی میگن سخته امسال سطحش   من واقعا کشش اینکه بشینم بخونم ندارم وقتمو میزارم برا کنکور ...

من دلم به این خوش بود ک معدلمو از ۱۹.۲۰

برسونم به ۱۹.۸۰ ینی کنسله😑💔

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا به اسم همه مامانا و کسایی که اقدام به بارداری  هستن هست نه دانش آموزا درس داری اینجا جه غل ...

من هرجا دوس داشته باشم میرم به توهم ربطی نداره شما خیلی ناراحتی یه آب سرد بخور حرصت بخوابه😁

حرص نخور واسه پوستت ضرر داره 

شما جای اینکه به من بگی چیکار کنم چیکار نکنم برو به مشکلات دیگ سایت برس برو مردارو که عضو سایت میشن اونارو جمع کن 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
ادبیات رو میری یا نه ؟؟  من جامعه و جغرافیا رو میرم میدم اینا باز بهتر از این تاریخ کوفتی هست ...

آقا میدونین نهایی دهم رو معلم صحیح میکنه یا یکی دیگه؟

خوب صحیح میکنه داره که نبوفتیم

میشه کمکم کنی

وای   تو پارسال چند شدی؟

من ترمیم معدلی نیستم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
چرا به اسم همه مامانا و کسایی که اقدام به بارداری  هستن هست نه دانش آموزا درس داری اینجا جه غل ...

شما خودت چرا تو این تاپیکی که اعصابت خورد شه 

درس خوندن بقیه به شما ارتباطی نداره 

از لحن گفتاریتون مشخصه دنبالن حاشیه هستی

معدل نهاییت شده این ؟ یا کل ؟

نهایی

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
شما خودت چرا تو این تاپیکی که اعصابت خورد شه  درس خوندن بقیه به شما ارتباطی نداره  از لح ...

آره همینو بگو انگار به زور اسلحه گفتم بیا تاپیکم ناراحتی نیا برو به تاپیکای خیانت برس

آقا میدونین نهایی دهم رو معلم صحیح میکنه یا یکی دیگه؟ خوب صحیح میکنه داره که نبوفتیم میشه کمکم کنی

میره آموزش پرورش 

اونا میکنن قبلا معلم میکرد الان چون سوابق تحصیلی مهم شده میره اداره تصحیح میشه

🧘