2777
2789
عنوان

هیچ حامی ای ندارم باردارم چ کنم

666 بازدید | 41 پست

اول بگم همسرم کنارم نی دخترم چون خونه تنهاس بیشتر اوقات خونه مامانمیم مامانمم سرهرجیزی قیمت هر خوراکی میگه پولشو واریزکن امشب داره بمن میگه تو ۳ روز در هفته اینجا هستی پول گاز برق اینا هم برای شوهرت کم میشه اتاق جداهم ندارم توخونه بابام  فرض کنین دست جمعی شبا دعوت دومادمون میکنه بعد پول شام منو میگه بریز ب حسابم از یطرف همسرم محبت جندانی نداره خدایا من حس اصافی بودنو میکنم بخدا حاضرم برم خونه خودم کاملا نون پنیرم بخورم زیربار منت نباشم😭

خب برو خونه خودت

من شهر غریبم پسرم همیشه خونه تنهاست دیگه همینه دیگه.

وقتی میبینی نمیخوانت چرا میری خودتو کوچیک میکنی؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا نمیری خونه خودت ؟

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
خب برو خونه خودت من شهر غریبم پسرم همیشه خونه تنهاست دیگه همینه دیگه. وقتی میبینی نمیخوانت چرا میر ...

دخترم ب زور میاد با گریه مادرمم میگ بمون گناه داره همین گ جن ساعت گذشت میگه اره اگه کلا خونت بودی خرجت دوبرابر میشد 

واقعا اینایی که خونه دارن ولی خونه مادر یا مادرشوهرشون می مونن رو درک نمیکنن

منم شوهرم شیفتیه کارش 

بچه‌هم ندارم ولی شبا جز خونه خودم جایی نمیتونم بمونم

ادم خونه خودش یه اتاق هم باشه راحتتره

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍

خب بشین خونه خودت تنهایی ادمو نمی‌خورن اگه شهرت با مادر یا مادرشوهر یکیه شبا بگو بیان پیشت بمونن اگرم راهتون دوره فاصله دارید درو قفل کن بخواب یا هر جوری شده مکان زندگی و کار شوهرت رو یکی بکنید اینجوری آدم از چشم میافته 

تو که هزینه همه چیز رو میدی همون رو برای خونه خودت هزینه کن به جای خرید جزیی ماهی یکبار با شوهرت خرید کلی انجام بده تا دم به دقیقه نیاز خرید رفتن نباشه

امضامو بخون تجربه کارهاییه که خودم انجام ندادم و ضررش رو دیدم :««هیچ کسی دوست تو نیست جز خودت،از کسی انتظار چیزی نداشته باش تا همیشه در آرامش باشی،قهر و دعوا و بحثت با شوهرت رو پیش خانواده نبر احتراما برداشته میشه،به هیچ کسی اعتماد نکن ،با دوستت دردو دل نکن فردا میکوبه تو سرت نگو این دوست صمیمیه آی چه می‌دونم خواهریمه ،از پیشرفت ها و خوشی هات به کسی نگو  حتی رفیقت چون باعث حسادت میشه  ،ریز به ریز زندگیت رو به کسی نگو فردا روزی برای خودت دردسر میشه به قول قدیمی‌ها یک دونه وقتی سبز میشه که زیر خاک پنهان بمونه🙂 
دخترم ب زور میاد با گریه مادرمم میگ بمون گناه داره همین گ جن ساعت گذشت میگه اره اگه کلا خونت بودی خر ...

خب گریه کنه خون که از چشاش نمیاد عادت میکنه اخرش خودتم اینقد بی ارزش نمیشی 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
واقعا اینایی که خونه دارن ولی خونه مادر یا مادرشوهرشون می مونن رو درک نمیکنن منم شوهرم شیفتیه کارش& ...

امشب اینقد گفتم ک من میخام برم خونمون مامانم میگه حوصله گریه های دخترتو ندارم بمونین

دخترم ب زور میاد با گریه مادرمم میگ بمون گناه داره همین گ جن ساعت گذشت میگه اره اگه کلا خونت بودی خر ...

چند روز که موندی عادت میکنه

سرگرمش کن

خوراکی بپز با کمکش اگه بزرگه

باهاش بازی کن کم کم عادت میکنه 

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
حاضری بری اما نمیری؟! درکت نمیکنم اینهمه آدم تنهان این چه بهونه ای هست دخترا تنهاس باهاش بازی کن ببر ...

چحور ببرم پارک من امپول صد سقط میزنم 😭😭پارسال بارداری نداشتم شوهرم نبود خونه میموندم