بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا این کار رو میکنید. لطفاً هر لینکی اومد باز نکنید. باز میگم هر لینکی! این لینک دادگاه بود و گفته ازتون شکایت شده ، و فلان . تمومههاااا ، بستگی داره به اون کدی که برنامهنویس نوشته ، ممکنه با کلیک گوشیتون هک شده باشه. باید چک بشه
چرا این کار رو میکنید. لطفاً هر لینکی اومد باز نکنید. باز میگم هر لینکی! این لینک دادگاه بود و گفته ...
شما درست میگین من خودمم معمولا سایتی رو باز نمیکنم ولی اینو یه نفر برام فرستاد نظرمو راجبش بگم خود طرف طراح سایته و اصن حواسم نبود واقعا الان حالم بده چیکار کنم الان نصفه شب اخه راهی نیس سایتو بلاک کنم یا بفهمم هک شده یا نه؟🥲
شما درست میگین من خودمم معمولا سایتی رو باز نمیکنم ولی اینو یه نفر برام فرستاد نظرمو راجبش بگم خود ط ...
نگران نباشید. لینک رو برای من ارسال کنید من چک میکنم. ببینم چیه. یه چیزی بگم فراموش نکنید ؛ بچه نباشید. چرا طرف باید یه لینک برای شما بفرسته؟! بخاطر اینکه با همون کل اطلاعات شما رو ببره. همهی برنامهها رو ببندید ، ببینید چقدر داده جابجا میشه؟!