2777
2789

*بیش

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون حالا انقد حالم بده که فقط به فکر دخترمم نه کلمه

چی شد به این نتیجه رسیدی

کارای غیرطبیعی می‌کنه؟بقیه رو میزنه؟داد و هوار داره؟درکش کمه؟خود زنی داره؟چکار میکنه؟

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
چی شد به این نتیجه رسیدی کارای غیرطبیعی می‌کنه؟بقیه رو میزنه؟داد و هوار داره؟درکش کمه؟خود زنی داره؟ ...

ن خود زنی نداره ۸ سالش خیلی حرف میزنه دروغم خیلی میگه اصلا نمیشینه هر جا میره میگن شلوغه البته خیلیم باهوشی با این که کم سنه دوسداره خودش بزرگ نشون بده

ببرش پیش مشاور یه نفر میشناسم داشت بدبخت بیچاره کرده خانوادشو از بس اذیت میده همه از دستش عاصین  ...

چیکار میکرد  نمیتونم بپزیرم اخه میگن بزر بشه ارو م میشه نگرانم البته معلم پارسالش گفت ببر کاردرمان بردم گفت چیزی نیست دکترش خوب نبود همش بازی میداد

چیکار میکرد  نمیتونم بپزیرم اخه میگن بزر بشه ارو م میشه نگرانم البته معلم پارسالش گفت ببر کاردر ...

یه تیکه اذیت میده زیاد حرف میزنه زود عصبی میشه 

از سر کولت می‌ره بالا 

عزیزم حتما ببرش مشاوره ک بزرگ شد درمون نداره ها خود دانی