2777
2789

چقد وقت داری برا خوندنش؟

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک روز 

پس بشین بخون

دولتی یا ازادی؟

من امروز امتحان داشتم 

چهار شنبه دوتا کتاب تخصصیمو امتحان دارم

یعنی فق فردا وقت دارم برا خوندن ۱۴۳۰ صفحه کتاب🙂تلاشمو‌میکنم 

ادم تا تلاش نکن موفق نمیش بشین بخون

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
خیلی میترسم  آزادم پس‌فردا میانترمه

برا میان ترم ایطو میکنی؟

اگ میخای درس نخونی خب چرا رفتی دانشگاه؟

دانشجو بودن درس خوندن میخاد حذف نکن

برا میان ترم ایطو میکنی؟ اگ میخای درس نخونی خب چرا رفتی دانشگاه؟ دانشجو بودن درس خوندن میخاد حذف ن ...

مگه من گفتم درس نمیخوام بخونم قصدم درس خوندنه با نمره خوب 

نمیخوام با 10 پاس شم میتونم نمره پاس، بگیرم اما نمره خوب میخوام 

مگه من گفتم درس نمیخوام بخونم قصدم درس خوندنه با نمره خوب  نمیخوام با 10 پاس شم میتونم نمره پا ...

عزیزممممم بشین بخون نصف کتاب ک چیزی نیست