2777
2789
عنوان

مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 39 پست
☹️گلکم چندین سال هست.ما عقد کردیم امد گف هروقت خواستید من تخلیه میکنم ولی میپیچونه ما رو گفته خود او ...

چندین سال خب مگه هرسال تمدید نکردید

رگ خواب این دل تو دست تو بوده.....ترک های قلبم شکست تو بوده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امیدوارم یکی مثل خودت یه روزی سرت بیاد بفهمی چی میگی الان

😂گلم منطق با اون اقاس من بی منطق نیستم.اما ما حرفی نزدیم عقد کردیم خودش امد گف درمیام این ماه گفتیم باشه یعنی ما کارامونا بکنیم گف اره موعدش شد گف نمیتونم ماه بعد و این چرخه ادامه داره

اره دیگ تمدید و ما رو گفته خود اون اقاااااااااا پیش رفتیم کاری نداشتیم یعنی دراصل اون اقا این وسط ما ...

اگه قولنامه دوباره نوشتید نمیشه کاری کرد اگه ننوشتید حکم تخلیه میتونی بگیری

رگ خواب این دل تو دست تو بوده.....ترک های قلبم شکست تو بوده
😂😂😂😂مستاجر هم غلط میکنه میگه چشم و پانمیشم(مستاجر ما البته)

خوب چون خواسته ی شما خارج از توافق وقراردادتون هستش

اونم به زبان میگه چشم اما در عمل طبق قرارداد داره عمل میکنه

😂گلم منطق با اون اقاس من بی منطق نیستم.اما ما حرفی نزدیم عقد کردیم خودش امد گف درمیام این ماه گفتیم ...

اهان خب کار خوبی نکرده،ولی شما هم کاری نمیتونی بکنی تا تیر صبر کن 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
اهان خب کار خوبی نکرده،ولی شما هم کاری نمیتونی بکنی تا تیر صبر کن 

مسئلع اصلی همینه باید خونه بازسازی بشه و یکماه زمان بر بعد اونجوری عروسی میفته بعدمحرم

خوب چون خواسته ی شما خارج از توافق وقراردادتون هستش اونم به زبان میگه چشم اما در عمل طبق قرارداد دا ...

اون اقا خودش میاد میگه من این ماه خالی میکنم چندین بار گفت و باعث شد ما اقدام کنیم واسه کارا عروسی و موقعش ک میشد میگف نمیتونم

2790
2778
2791
2779
2792