2777
2789
عنوان

مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 39 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از ما نمیشه و من عروسیمه ۶ماه منتظر این ادمیم پا نمیشه

تا سالش خب وقت داره 

باید یه جوری برنامه ریزی میکردین که سر سالش بشه 

تازه سر سالش هم می تونه بلند نشه مگر شما بری حکم تخلیه بگیری چند ماه اسیر بشی

چطور هم ۴۰ روز وقت داره هم ۶ ماهه این ماه اون ماه میکنه؟

عروسیمه و میخواستیم عید بگیریم این اقا گفت خالی میکنم این ماه نکرد گف اون ماه و بازم نکرد به همین روال۶ماه طول کشید.قراردادش هم تا تیر

خودش هی میگه درمیام ولی نمیاد ماهم عروسیمونه

با این چیزا کاری ندارم 

تو نمیتونی کسی رو زودتر از تاریخ قراردادش از خونه بلند کنی مگر اینکه یه بخشی از پول رو بدی و خسارت بدی قبل تاریخ قرارداد نمیشه 

اما اگر تاریخ قراردادش گذشته و بلند نمیشه حق با شماست 

که فکر میکنم اولی باشه چون عروسی میخوای بگیری وقت طرف نشده میگی پاشو پاشو

عروسیمه و میخواستیم عید بگیریم این اقا گفت خالی میکنم این ماه نکرد گف اون ماه و بازم نکرد به همین رو ...

خب گلم تقصیر اون بنده خدا نیست که تو میخوای عروسی بگیری اون تا تیر وقت داره توی اون خونه زندگی کنه هر دادگاه و کلانتری هم میخوای بری برو قانون همینه مگر اینکه خودش راضی باشه بره

یکم شعور مند رفتار کن 

عروسیمه و میخواستیم عید بگیریم این اقا گفت خالی میکنم این ماه نکرد گف اون ماه و بازم نکرد به همین رو ...

آهان ۶ ماه زودتر از موعد میخواستم بلندش کنی . اگه واقعا مجبوری . هزینه بنگاه‌هشو بده تا پاشه

رگ خواب این دل تو دست تو بوده.....ترک های قلبم شکست تو بوده
از ما نمیشه و من عروسیمه ۶ماه منتظر این ادمیم پا نمیشه

منطقی باش کدوم آدم بی عقلی ۶ ماه میشینه خونه. اولش باید میگفتی ۶ ماه. 

رگ خواب این دل تو دست تو بوده.....ترک های قلبم شکست تو بوده
خب گلم تقصیر اون بنده خدا نیست که تو میخوای عروسی بگیری اون تا تیر وقت داره توی اون خونه زندگی کنه ه ...

چشم منتظر نظر شما بودم تا درموقعیت کسی نیسی نظر بیجا نده.این اقا خودش گف شما هروقت خواستید بگید من درمیام مشکلی هم ندارم ولی متاسفانه مرد بود و از دهنش حرف زد حالا یهو هارشد خدا داند و بس

منطقی باش کدوم آدم بی عقلی ۶ ماه میشینه خونه. اولش باید میگفتی ۶ ماه. 

☹️گلکم چندین سال هست.ما عقد کردیم امد گف هروقت خواستید من تخلیه میکنم ولی میپیچونه ما رو گفته خود اون اقا کارامونا میخوایم بکنیم ولی باز میپیچونه

آهان ۶ ماه زودتر از موعد میخواستم بلندش کنی . اگه واقعا مجبوری . هزینه بنگاه‌هشو بده تا پاشه

ما ن خودش گف من درمیام کاراتونا بکنید ولی موقعش ک میشد نه اصلا انگار ن انگار