2777
2789
عنوان

هرکس میخواد مسخره کنه چیزی نگه

575 بازدید | 45 پست

حالم خیلی بده وسواس فکری شدید دارم جدیدا این اومده تو ذهنم که چطور آدما با صدای نفس خودشون می خوابن میترسم دیوونه بشم 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂حق داری من وقتی درس میخونم اینجوریم

من وقتی پریودم اینجوریم

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

عزیزم نفس ک صدا نداره اولش.خوابت ک میبره شاید تو خواب صدادار میشه.بعد آدم با هرصدایی باشه براش هی تکرار شه میشه عین لالایی

من خودم بارها با صدای رادیو خوابیدم.خیلی کیف داره

یا دیدی تو مجالس بچها با وجود صدای بلندگو میخوابن.اونا ک از صدای نفس بلندتره

براش مثل لالایی میشه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

عزیزمم من خودم به شخصه وقتی میخوام بخوام اینقد گیج میشم که صدای نفسم و نمیشنوم دیگه خوابم میبره 

ولی صدای نفس دیگران شاید به گوش برسه ولی خودمون نه 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️