2777
2789

به نظرم برعکس چاق می‌کنه خصوصا سینه هارو خخخ

برای همین من نخوردم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برعکس دکتر گفت بخور تا سینه هات کوچیک بشه کمتر دستت درد بیاد

حالا به خاطر کیست دکتر بهم داد .ازش پرسیدم گفت یکم سینه هارو بزرگ می‌کنه .گفتم پس نمی‌خورم .هیچی نگفت 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حالا به خاطر کیست دکتر بهم داد .ازش پرسیدم گفت یکم سینه هارو بزرگ می‌کنه .گفتم پس نمی‌خورم .هیچی نگف ...

من سینه هام بزرگه و پراز کیست دکتر داد گفت بخور هم سینه هات کوچیک میشن هم کیست هات

من سینه هام بزرگه و پراز کیست دکتر داد گفت بخور هم سینه هات کوچیک میشن هم کیست هات

چه خوب پس بخورید ان شالله نتیجه داد به منم بگید بخورم 

حتما عزیزم من اقدام به بارداری بودم فردا آزمایش بارداری انجام میدم نبودم استفاده میکنم

ان شالله هرچی خواسته ات هست بهش بزودی برسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز