2777
2789
عنوان

دختری که دوست داشتم بهم نه گفت

609 بازدید | 11 پست

با توجه به تاپیک های قبلی و با توجه به این که شما میگید کمتر دختری پیدا میشه که درخواست اول رو جواب مثبت بده و... و باتوجه به این که ممکنه ناز کرده باشه و با توجه به این که من به ایشون علاقه دارم و احساس میکنم به خاطر این که یک دفعه و بدون مقدمه چینی بهشون گفتم و امکان شوک شدن و... وجود داره و این که اصلا زمان و مکان مناسبی هم نبود به نظر بنده با این رفتار های که بعد از درخواست انجام داده لطف می کنید نظرتون را بدهید 🙏

تعداد رای : 24
نظرسنجی
بله، حتما
7
29%
نه ، اصلا
4
16%
بله ، این دفعه در شهر خودشون دعوتشون کن به کافی شاپ و اونجا مطرح کن
7
29%
بله ، از طریق فضای مجازی باهاشون صحبت کن
6
25%

من نظرم اینه یکم بهش فرصت بده 

شاید آماده نبوده 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم رو یکی کراشم ولی خب میدونم اگر بیاد و بهم بگه من بهش میگم نه 

چون میخوام ببینم جرعت دوباره بیان کردنش رو داره 

کسی ک عاشق باشه هیچ جوره ول نمیکنه 

نظرم اینه ک دوست ندارم ی گزینه باشم میخوام انتخاب قطعیش باشم 

ن اینکه صرفا بگه و بگم نه و بره 

این بازم میگم ک نطر منه

یکی از دوستای خودم بعد از جواب دادنجواب منفی گفت هول شدم  و پشیمون بود.شما هم بدار یمدت بگذره و دوباره توی موقعیت مناسب بگید اگر موافقید باخانوادتون صحبت کنم اگر قصدتون ازدواجه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
یکی از دوستای خودم بعد از جواب دادنجواب منفی گفت هول شدم  و پشیمون بود.شما هم بدار یمدت بگذره و ...

نمیخوام اونا رو هم درگیر این ماجرا کنم فعلا چون ایشون گفتن نه من میخواستم بهشون بگم ولی چون ایشون جوابشون منفی بود فعلا چیزی نگفتم ممنون از جواب و کمک شما 

من خودم رو یکی کراشم ولی خب میدونم اگر بیاد و بهم بگه من بهش میگم نه  چون میخوام ببینم جرعت دو ...

ی پسری میگفت نزارین ی پسر شمارو انتخاب کنه منتظر نمونین باهاتون مثل یک کالا برخورد بشه هرکالایی ی تاریخ مصرفی داره اونطوری اگه طرف ولتون کرد کلی سرافکنده میشین میگفت همیشه مثل یک خریدار رفتارکنین خودتون برین جلو انتخاب کنین تهش شکست خوردین دیگ سرافکنده نمیشین ک چرا منو نپذیرفت بلکه میگین من انتخابم اشتباه بوده

ببین اینکه یهویی بری بگی ازت خوشم اومده بیا اشنا شیم یه جوریه قطعا دختره میگه نه من خودم واسم پیش اومد همکارم خیلی بی مقدمه یه ویس داد ک ازت خوشم اومده اگه مایلی بیشتر اشنا شیم شناخت پیدا کنیم خیلیم پسر خوبی بود ولی فقط تونستم بگم نه😐تو باید سعی میکردی یواش یواش بهش نزدیک شی اول غیر مستقیم بفهمونی ازش خوشت میاد یکم دلبری میکردی نمیدونم منظورمو فهمیدی یا ن اینکه یهویی پیشنهاد بدی حتما ن میشنوی

ی پسری میگفت نزارین ی پسر شمارو انتخاب کنه منتظر نمونین باهاتون مثل یک کالا برخورد بشه هرکالایی ی تا ...

ن خب از این بعد دیگه مشکل دارهپسری ک بری جلو بگی بهش از احساسات انقدر بعضیا پرو و بی جنبه میشن ک از همون علیه خودت استفاده میکنن 

پس ....(:

ن خب از این بعد دیگه مشکل دارهپسری ک بری جلو بگی بهش از احساسات انقدر بعضیا پرو و بی جنبه میشن ک از ...

اون دیگ ب انتخاب خودت بستگی داره ک سراغ ی ادم بی یرو پا بی لول بری یا ی آدم با شخصیت کسی ک شخصیت داشته باش همچین حرکتی نمیزنه