faezeh156 مدیر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 عنوان خنده | مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 292 پست دخترا راه حل دارین برا کنترل خنده؟نمیدونم چرا بعضی وقتا بی دلیل خندم میگیره کنترلشم سخته😂 خیلی بده وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨 1402/03/01 | 20:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 نه دیگه کادوروکه پس نمیدن🤣🤣دیگه بایدبخوایش مال خودخودته🤣🤣🤣🤣🤣 باشه پس کادو میدم به یکی دیگه 🤣🤣🤣 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 اصلا نمیشه تو راه حلی داری؟ نه والا من اومدم اینجا راه حل پیدا کنم حتی بعضی وقتا از پستونک زیاد کبود میشه ولی نمیتونم تحمل کنم 🤣🤣🤣 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
گیلاستونمممم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 8765 باشه پس کادو میدم به یکی دیگه 🤣🤣🤣 اه وانه براخودت کادوپیچش کردم قشنگ وشیک🤣🤣🤣 ((تورو خدا در خواست ندین ))
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 اه وانه براخودت کادوپیچش کردم قشنگ وشیک🤣🤣🤣 دیگه من اینجوریم خوشم نیاد میندازمش دور😂😂😂 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
گیلاستونمممم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 8765 دیگه من اینجوریم خوشم نیاد میندازمش دور😂😂😂 چقدتوبدی اخه دلت میادکادومنوبندازی دور😒😒🤣🤣 ((تورو خدا در خواست ندین ))
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 چقدتوبدی اخه دلت میادکادومنوبندازی دور😒😒🤣🤣 اره چجورم😂😂😂 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
گیلاستونمممم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 8765 اره چجورم😂😂😂 پس کادوتم براخودت بکنش توک......جای خالی رودیگه خودت پرکن🤣🤣🤣🤣🤣 ((تورو خدا در خواست ندین ))
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 پس کادوتم براخودت بکنش توک......جای خالی رودیگه خودت پرکن🤣🤣🤣🤣🤣 شرمنده دادا پستش کردم دیر گفتی🤣🤣🤣🤣 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
گیلاستونمممم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 8765 شرمنده دادا پستش کردم دیر گفتی🤣🤣🤣🤣 پسش میدم😜😜😜 ((تورو خدا در خواست ندین ))
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 پسش میدم😜😜😜 لازم نکرده پس نمیگیرم ببند دهنتو الان هم تعلیق میشم هم تو🤣🤣🤣 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
گیلاستونمممم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 8765 لازم نکرده پس نمیگیرم ببند دهنتو الان هم تعلیق میشم هم تو🤣🤣🤣 یعنی من بایدکاری کنم تاتوتعلیق بشی🤣🤣🤣🤣🤣 ((تورو خدا در خواست ندین ))
faezeh156 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 یعنی من بایدکاری کنم تاتوتعلیق بشی🤣🤣🤣🤣🤣 نمیشم خیالت راحت🤣🤣🤣 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
بانوتابستانی عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 10462 وای بلاخره یه نفر پیدا شد درکم کنه یدفعه معلمه داشت یه دختره و دعوا میکرد از خنده نمیدونستم چیکار ک ... 😢😢😢😢چون خودمم همینم یبار تو ی مراسم خندم گرفته بود نمیتونستم خودم کنترل کنم 🤦♀️تازه یبار م یه جایی خنده شدید گرفته بودم که اگه بگم تعلیق میسم🤐🤐🤐
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125983 @sarire سارا بیا مظلوم گیرم اوردن دارن میکشنم چیشده عشقم😈 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻