2777
2789
عنوان

خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 292 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهنت سرویس زیادم عجله نکن براپست کردنش فعلادراختیارم هست😂😂😂

نه این بهتره😂😂😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
جررررررررر تو منی 🤣🤣🤣 منم خنده لنتی بیاد کنترل نمیشه🤣🤣🤣🤣

بخدا🤣🤣🤣🤣

الکی الکی تو جاهای جدی خندم میگیره اصلا نمیتونم تحمل کنم یبار رفتیم وام ازدواجو ثبت نام کنیم همش میخندیدم زدم بیرون.شوهرم ی روز رو مود قهر بود ولی ابروم رفت🤣🤣🤣

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
حالا من تو جاهای حساس خندم میگیره یدفعه تو آسانسور گیر کردیم من داشتم میخندیدم😂😂 مثلا یه دفعه تو ...

وای😂😂😂😂😂

لامصب راه حلیم نداره خیلی بده من هی میگرم چنگ میزنم به خودم هی لبمو گاز میگیرم مگه میشه😂😂😂

یادمه راهنمایی که بودم.بعد گفته بودن برو وسط سر صف بخون.اصلاااااا اگه فکر کنی خوندم رفتم همش میخندیدم🤣🤣🤣 آبروم رفت منو مدیره برداشت انداخت تو کلاس

بخدا🤣🤣🤣🤣 الکی الکی تو جاهای جدی خندم میگیره اصلا نمیتونم تحمل کنم یبار رفتیم وام ازدواجو ثبت نا ...

واااااااای تو خوده منی🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من تو مراسم ختم ی بار جر خوردم 🤣🤣🤣

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
این زبون لامصبونخارون که چیزی بگم وگرنه تعلیق میشم😂😂😂😂

🤣🤣ای زبون لامصب تحمل کن دو ساعته پست میکنم 

من مواقعی ک همه ساکتن یاد ی چیزایی میوفتم یا مثلا بهو تو ذهنم یچی میاد خنوم میگیره بد،همه فک میکنن دیوونم

مثلا سرسفره داداشم بلند سد بعد پیش خودم فک کردم الان اگ یهو بیوفته پرت بشه وسط سفره چ داستانیه بعد هرهر میخندم واقن دبوانم شایدم دلیلی ندارم واس خنده اینارو تو ذهنم میسازم

واااااااای تو خوده منی🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من تو مراسم ختم ی بار جر خوردم 🤣🤣🤣

وای خدا خداروشکر تنها نیستم.یبار با شوهرم دوتایی رفتیم قبرستون سر خاک مامان بزرگم وقتی ساکت شدیم فاتحه بخونیم خندم گرفت  هر هر میخندیدم😂😂😂😂

دقیقا 😂😂😂😂 خدایا 🥺

ولی یکی از ارزوهامه که هرجایی خندم نگیره😂😂😂