2777
2789
عنوان

از حرصم دلم میخواد زمینو گاز بزنم

175 بازدید | 19 پست

امروز قراربود بعد از ظهر بدم گوشواره بدم تعمیر با دخترم

خواهر شوهرم اومد ساعت ۱ پسرشو گذاشت پیش من با ناد. شوهرم رفتن بازار  تا حالام نیومدن منم حاضر شده بودن زنگ زدم گفتن هنوز اینجاییم راه نیفتادیم دلم میخواد بمیرم🤬🤬🤬🤬😡😡😡

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم برنامه روزانه شما خراب شده ولی فدای سر خودت و دخترت، انشالله فردا به دل خوش بری .

بخاطر مسائل کوچیک خودت اذیت نکن قشنگم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
نمیتونم بعد از ساعت ۷ برم بیرون هوا تاریک میشه شامم نمیتونم بذارم

بچه روببر توخیابون تحویل مامانش بده

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
میدونم برنامه روزانه شما خراب شده ولی فدای سر خودت و دخترت، انشالله فردا به دل خوش بری . بخاطر مسائ ...

احه زودتر شاممونو آماده کرده بودم دخترم دلش هوس بستنی کرده بود گفتم بریم یکمم بگردیم

خدایا شکرت

2790
2778
2791
2779
2792